AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 04-26-2008, 11:30   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Atatürk’ü öldürmek isteyen fb başkanı!
Daha önce birçok yerde yayınlanan bu olay, Soner Yalçın’ın “Efendi” isimli kitabıyla tekrar gündeme geldi. İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin kurucularından Doktor Nazım Bey, 1916-1918 yılları arasında fenerbahçeye başkanlık yapar. İlerleyen yıllarda siyasetle yakından ilgilenen Nazım Bey, 1926 yılında Atatürk’e suikastten yargılanır ve idam edilir. İşte fenevbahçenin özü budur!

http://www.anti-fener.info/

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-26-2008, 11:49   #2
Kullanıcı Adı
Enfal
Bence bu Fener'in değil Nazım Bey'in ayıbı (!)
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 12:08   #3
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Bi kişinin yaptığı ayıpla koca Fenerbahçe camiasına suç atmak çok büyük ayıp.
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 12:33   #4
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Fenerin Hayatı kural dışı, O zaman Atatürkü öldürmek istiyorlardı, şimdide şike yapıyorlar...
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 15:31   #5
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Fenerin bugünkü başkanıda ONUN AKRABALARIDA milletin en can düşmanlarından :-* Bakın bu kolpa değil Şubat Soğuğu dizisindede işlenmişti. 27-28. bölümlerinde. O diziyi izleyenler hatırlarlar Cemiyetin finansörü Faik Bey vardı bir tane. Hep Aziz Tarmanla birlikteydiler. İşte onun kim olduğunu deşifre etmişlerdi o bölümlerde GÜZİDE BİR KULÜBÜMÜZÜN BAŞKANININ DAYISI DENMİŞTİ ONA. İşte o güzide kulüp FB başkanı Aziz Yıldırım dayısıda Faruk Yalçın'dı galiba.. Şubat Soğuğu forumları vardı eskiden, orda dizideki herkesin gerçek hayattan kim olduklarını buluyorduk, ne günlerdi ya

Şimdi fb yi tutan arkadaşlarımız buna bakıpta topyekün karalama yapmayın diyecekler. Ama aynı durum GS için olsaydı kim bilir neler neler derlerdi. O bir yazar vardı Meriç Tunca dye. Şerefsiz herif ne kadar uğraşıyordu galatasarayı karalamak için. Bir ara şöyle takılırlardı bana, sizin renkler sarı kırmızı yanına yeşil koy pkk rengi derlerdi. Bende demiştimki git bak kendi armana, o dediğin renkler sizde zaten yanyana :D

Bu Aziz Yıldırımın dayısının kim olduğunu ben Alpaslan Dikmene maille yollamayı düşünüyordum.O konu hakkındada bir yazı yazsın diye. Şöyle anlasın herkes bu külüpteki derin kirli gücü istenileni rahatça yaptırabilmelerinin nerden geldiğini
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 15:33   #6
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Alıntı:
wantedturk Nickli Üyeden Alıntı
Fenerin Hayatı kural dışı, O zaman Atatürkü öldürmek istiyorlardı, şimdide şike yapıyorlar...
kardeşim bu sene gördünmü sen fenerbahçenin şike yaptığını.bi kere şikeyi varya her takım yapıyor.saman altından su yürütülüyor.belki de galatasaray daha fazla şike yaptı bunu bilemezsin ki bunu ancak başkanlar bilir.bi tür karanlık iş yani.
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 15:33   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Ula Hüdaverdi harbi komilsin ya... :D
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 15:36   #8
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kardeşim bu sene gördünmü sen fenerbahçenin şike yaptığını.bi kere şikeyi varya her takım yapıyor.saman altından su yürütülüyor.belki de galatasaray daha fazla şike yaptı bunu bilemezsin ki bunu ancak başkanlar bilir.bi tür karanlık iş yani.
sana söyleyim hemen nerde PERDE ARKASINDA AYARLAMA YAPTIĞINIZI. Kadıköydeki BJK ile maçınızı izledim, İsmet Arzumanı resmen ayarlamışlar, varsa herkes oturup izleyelim diyorum HERKES GÖRSÜN DİYORUM RESMEN BJK Yİ YAKMAYA ÇALIŞTI MAÇ BOYU HEP SİZE ÇALIŞTI SATILMIŞ HERİF
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 15:39   #9
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
Alıntı:
Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Bence bu Fener'in değil Nazım Bey'in ayıbı (!)
,

katılıyrum
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 08:23   #10
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
valla ben çok gördüm artık bir noktadan sonra saymayı bıraktım!
hep aynı senaryolar çünkü görmekten yorulduk!
ayrıca sizler için o kadar olağan bir durum haline gelmiş ki ''bir kez yaptık onu herkes yapar'' diyecek kadar
normal karşılıyorusunuz durumu

TEMİZ FUTBOL , ADALET İSTİYORUZ!!
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)