![]() |
#1 |
![]() evet arkadaşlar burdan istediğiniz arkadaşınıza avatar hediye edebilirsiniz.. uygun gördüğünüz yada bu avatar şu arkadaşıma çok yakışır dediklerinizi ekleyebilirsiniz. ![]() işe ilk bana hediye ederek başlayabilirsiniz :P
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() harika bir fikir!!! bayildim bu fikre hemen avatar yapimina basliyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Güzel konu,bende saklarım sevdiğim bazı avatarları
![]() Böyle bir konu açtığın için ilk sana tavsiyede bulunayım,bu yakışır sana ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() çok tşkkür ederm kedi sevmem ama bunu avatarm olaya kullanacam çok şeker bişi ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() bu canımın içi Tolay'a canım arkadaşım benm uyuz mahlukat ![]() ![]() bu hüdaverdiye onun avatarları şımarık bi çocuk olmalı die düşündüm ![]() ![]() bu Bir_Başka'ya gerçektende bir başka :P ![]() buda akkparti'me devamı gelcek inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ayy suskun prenses inanamiyorum sana harikasin canim yani ne guzel bulmussun bize avatarlar ben hala en guzel ne uyar diye dusunuyorum insallah bende koyucam hemen yukluyorum bu arada en cok Hudaverdininkini begendim :D :D (yani senin Hudaverdi icin yaptigini)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() saol cnmm bnm ya beğenmene sevndm :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arkadaslar tum arkadaslarima avatar hediye edecegim ama kendim yaptigim icin cok zamanimi aliyor.
simdilik bir tane yaptim o da suskun_prenses umarim begenirsin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ak Kelebek ablamıza uyar bu hem avatar hem imza olarak :-*
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |