![]() |
#1 |
![]() Mahalle gençlik kollarımızın ergenekon olayı hakkındaki bildirisini yayınlıyorum.
Bu bildiriyi add'ye,chp'ye,yurtsever cepheye,ip'ye mail yoluyla göndermiş bulunmaktayım. ilgili site http://akpmecidiyegenclik.blogcu.com/ DARBECİ PAŞALARA DUR DEME ZAMANI GELDİ!!!... CUMHURİYET TARİHİNDE İLK DEFA ÜST DÜZEY ASKER YARGILANACAK. HERKEZ EŞİTTİR AMA ONLAR DAHA DA EŞİT!.. BİRDE MADALYONUN ÖTEKİ TARAFI VAR... DARBECİLERİ KORUYAN KİTLEDEN BAHSEDİYORUZ.O KİTLE AK PARTİYE KAPATMA DAVASI AÇILDIĞINDA YARGIYI RAHAT BIRAKMAK GEREKİR DİYORDU. ŞİMDİ NE DİYORLAR; TOPLUMA MAL OLMUŞ BU İNSANLAR YARGILANAMAZ. KİME DİYORLAR? CUMHURİYETİN SAVCILARINA DAHA DÜNE KADAR KİMİ ÖVÜYORLARDI? CUMHURİYETİN SAVCILARINI... BUNU SİYASİ BİR OLAY OLARAK GÖRENLER OLABİLİR.HATTA BAZILARI ATATÜRK'Ü SEVDİĞİM İÇİN BENİ GÖZALTINA ALDILAR DİYEBİLİR. ONLAR SUÇUNU BİLİYOR. TAM BAĞIMSIZ DEMOKRATİK CUMHURİYET İÇİN HERKESİN YARGILANMASI ŞARTTIR. BUNU SİNDİREMEYEN KİTLELER KENDİ FAŞİST DÜZENLERİNİN YIKILACAĞI KORKUSUNU TAŞIYANLARDIR. ARTIK TÜRKİYE'DE ATATÜRK'ÜN İSMİNİ KULLANARAK OLAYLARDAN SIYRILMA YÖNTEMİ YOKTUR. HÜKÜMETE YAPILAN ELEŞTİRİLERİ OLAĞAN KARŞILAMIYORUZ. SON OLARAK ŞU AÇIKLAMALARI KINIYORUZ; "TOPLUMA MAL OLMUŞ KİŞİLERİ BİRDEN GÖZ ALTINA ALAMASSIN" NE YAZIK Kİ BU TALİHSİZ AÇIKLAMAYI YAPAN BAYKAL'IN TA KENDİSİDİR. ARTIK TOPLUMA MAL OLMUŞ KİŞİLERİDE MİLLETE DEĞİL KENDİNE SEÇTİRMEYE BAŞLADI.TIPKI CUMHURBAŞKANLIĞINDA-MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE OLDUĞU GİBİ... HER ZAMAN SAVUNUCUSU OLDUĞUMUZ TAM DEMOKRASİNİN-TAM ADALETİN HERKESE İŞLEMESİ BİZİ SEVİNDİRİYOR... AK PARTİ SULTANBEYLİ GENÇLİK KOLLARI MECİDİYE MAHALLESİ ADINA YASİN GÜNEŞ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ağzına eline düşüncene sağlık Hocam ,
Tek kelimeyle süper yazmışsın. İşlerine gelince Demokrasi kelimesini dillerinden düşürmeyen bu alçaklar Demokrasi işlemeye başlayınca çomak sokmaktan geri kalmazlar ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dokunulmazlıkların kaldırılmasını isteyen birilerinin emeklilere bile dokunulmasını engelleme teşebbüslerini ibretle izliyoruz!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Elinize sağlık üstadım, harika olmuş yazınız. Ancak sizi üzmek istemem ama bu yazı insan olanlar, yani düşünme yetisine sahip olanlar için olmuş. Bence siz bir an önce bu yazıyı "angutça"ya çevirin, sonra tekrar yollayın sözünü ettiğiniz kurumlara...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu paşalar bugün, topluma mal olma güvencesiyle toplumun iradesini gözetmeksizin darbe teşebbüslerinde bulundukları için yargılanmıyor mu zaten?
İşte herşeyin sebebi bu topluma mal olmanın verdiği rahatlık.... Topluma mal olmuş diye kendini toplumun tercihlerinden üstün görebilen bu ikiyüzlü insanların (!) hangi yüzüne tükürmeli !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İmzamı atıyorum
izninizle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |