![]() |
#1 |
![]() GÖRDÜN MÜ İSTANBUL
Sen böyle acı gördün mü İstanbul Sen böyle yalnızlık gördün mü Öfke kusan,damar damar kan akan Böyle ölüm gördün mü İstanbul Geceleri bana mahrum ettin İstanbul Geceleri beni mahkum ettin İstanbul Sen böyle zulüm gördün mü İstanbul Sen böyle aşk gördün mü İstanbul Neler istiyorum İstanbul biliyormusun Senden kaçmak değil Seni sevmişim İstanbul başkalarının gözlerinde Başkalarının saçlarında senin dalgalarını sevmişim Yedi tepeni.yedi rengini,gök kuşağını,herşeyini Seni sevmişim İstanbul... Senden vazgeçebilirmiyim Tadı tuzu sensin İstanbul hayatımın Ve melekler,melekler üzerindeyken İstanbul Son bir amaç,son bir gaye,son bir sevgi Ama sana aşığım İstanbul İstanbul kolla kendini Tutarsız bir aşk benim ki,umarsız bir aşk İstanbul En büyüğü sevmek,en iyiyi sevmek,en güzeli sevmek Kısacası seni sevmek İstanbul Kaçarak sevmek,bakmayarak sevmek Affet İstanbul Başkalarında arayarak sevmek Ama döndüğüm baktığım her yerde seni görerek sevmek Bir deli aşığım İstanbul Surların mı,köprülerin mi, Camilerin mi sahip çıkar bana bilmem Kimsesizim İstanbul Neden böyleyiz İstanbul İkimizde ağır bedelleri sevmişiz Aynı huylarımız var İstanbul En büyüğü seviyoruz,en iyiyi seviyoruz Sen Fatihi sevdin onun oldun Ben onu sevdim Senin oldum İstanbul! Bir avare gibi,bir deli gibi İstanbul böyle aşk gördün mü İstanbul Başkalarında seni seven bir deli gördün mü İstanbul acı bana İstanbul Yağmurlarda kavruldum Yalnızlıkta kavruldum Yanmış yüreğimle gidiyorum senden Elveda İstanbul severek ayrılıyorum Sana elveda İstanbul Son sözümü diyorum: İstanbul seni seviyorum (2 Nisan 2004) Abdülkadir Karaca
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|