![]() |
#1 |
![]() ortlamaa yükseltme sınavına dilekçe verip kayıt yaptırdığımız halde gitmsek ne olur? Geçen sene girtmezsen aldığın not aynen geçiyodu bu senede öyle mi?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aynen ole kardsm
gırmesen bısey olmaz yıl sonu karnende kı not /puan degısmeden aynı kalır. ama gırersen sınawa yukseltme ve dusurme ımkanların war . allh yar ve yardımcım olsn kardsm. sevgılerle.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok teşekkürler; yazı değerlendirmek için iş aldım. Bildiğiniz gibi programcı gece çalışır gündüz yatar
![]() Çok teşekkürler Silverman dostum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Benca gir çünkü hocalar yazın kimse kalmasın die soruları kolay soruo mesela benim geometri 3'dü.Sınava bi girdim sanki 8.sınıf soruları beleşten 5 aldım :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sınavlara girmek herzaman avantajlıdır.Ama laf olsun diye de girme.Neden sınava girmek için başvurduğunu düşün öyle gir.Yoksa kazancını hüsrana döndürebilirsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sınıfta kalırsın
MATEMATİK 1 KİMYA 2 İNG1 İNG2 DEN GİRECEM DUA EDİN BAKAM 2SİNDEN GEÇERSEM GEÇİYOM AMA BU İKİDEN BİRİSİ MUTLAKA İNGİLİZCE OLACAK çünkü ikisene üst üste kalırsan bir dersten sınıfta kalırsın ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() zaten ortalaması düşük olan mecburen sınava girecek.Durumu iyi olupta ortalamasını yüksletmek isteyenler laf olsun diye girmesin.Ağzınız yanar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |