![]() |
#1 |
![]() merhaba ankara sincandayım yaş 17 akparti gençlik kollarına nasıl katılıırım. bir kayıt falan mı vardır. ayrıca oralar nasıl yerlerdir pek bir bilgim yok biraz bahsedebilir misiniz?
Saygılarımla...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bende bilmiyorum ya üste çıksın diye yazıyorum şuna ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() resmı olarak kayıt olamazsın.18 yas sınırı var. ancak doldurdugun anda. sadece gıdıp adın soyadın ve klasık kendını tanıdan belgeyı doldurdun anda uye olursun =) cok fazla bişi istemiyor. 2 dkkalık işivar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() peki üye olunca ne gibi çalışmalar yapıyosun yani nasıl görevler veriliyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() En aktif görev alan bendim sanırım
![]() Bayrak asarsın.. Afiş hazırlarsın.. Mahallere halkı bilinçlendirmeye çalışırsın.. Seçim minibüsü kullanırsın.. Tabi bunlar seçim öncesi yoğun program.. Diğer zamanlarda Parti binası hakkında görüşürsün.. Çeşitli organizasyonlara katılırsın yeri geldiğinde düzenlersin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() desenize benim için daha 3 sene varrr
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ankara sincan ilçe başkanlığına gidersen sana yardımcı olurlar gönüllü çalışırsın şimdilik 18 yaşını doldurursun ve üyeliğin aktif hale gelir. şimdiden çalışman göze girmenin ileride sana dönüşü fazla olur daha aktif güzel görevler verilir görevlerde yer alırsın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() NİE YAŞ SINIRI WAR YA :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İlçe Bşk. dışında resmi kayıt yaptırmamaız içn başka seçeneklerimiz de var mı acaba
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yeni üye olacaklara çok güzel bir duygu bayrak asmak afiş yapıştırmak biraz yorucu ama bence değer her partinin kendi gençlik kolları cadde cadde sokak sokak geziyorsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|