![]() |
#1 |
![]() Cümleten selamunaleyküm.
Sitenizi yeni öğrendim arkadaşlar. Bendeniz de yıllardır siyasetin içerisinde olan bir kardeşinizim.Üniversite yıllarımda ve ardından iş hayatımda partimiz için çalıştım çalışmaya da devam ediyorum. Başlık neden öyle derseniz; Kendimi gerçek anlamda siyaset bağımlısı,Türk Siyaseti konusunda uzman sayılan,tasavvur edebildiğiniz binlerce yerli ve yabancı siyaset kitabını "yutmuş",hukuk ve uluslararası ilişkiler konusunda da bilgi sahibi biri olarak tanımlayayım.(lütfen yazdıklarımı enaniyet olarak düşünmeyiniz) Sizlerin benden kapacağı şeyler varsa elbette benim de sizlerden vardır. İnşallah bundan sonra hergün girmeye çalışacağım sitenize. Selam ve dua ile dostlar..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hoş Geldiniz.. Çok iddialı bir giriş oldu, beklentilerimiz büyük o halde..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hoşgeldiniz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() O halde aramıza hoşgeldiniz,verimli vakitler diliyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hoşbuldum dilemma ve rekAKbay,teşekkürler
Konu president18 tarafından (01-08-2009 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ve Aleyküm Selam.
Hoşgeldiniz efendim.. Kaleminiz yeni fikir ve düşüncelerin habercisi olsun -ki, zaten öyle olacağından şüphemiz de yok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz başkan güzel ve hayırlı paylaşımlara buluşmak dileklerimle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hoşbuldum Prizma ve Gölge Kardeşlerim..
Umarım güzel paylaşımlarda bulunacağız. Prizma; pirimiz galiba ![]() ![]() Gölge konularda karşıma çıkıp gölge etme,başka ihsan istemiyorum senden... ![]() Selamlar cümlenize ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |