AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-19-2009, 22:05   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart NTV'den ikinci darbe çağrısı!




Habervaktim'in gündeme getirdiği NTV'deki darbe çağrısında bir skandal daha yaşandı. Habervaktim'in olayı gündeme getirmesinden sonra ‘kamuoyundan özür dileyen' NTV, açıklamasında, programın 18 Mart'ta yayınlandığını bildirdi ancak, program ilk önce 17 Mart akşamı, ardından da 18 Mart'ta, tam iki defa yayınlandı. İşte skandalın ayrıntıları…Dün tüm Türkiye habervaktim.com'un gündeme getirdiği NTV'de yayınlanan Seçim Otobüsü Programı'ndaki ‘darbe çağrısını' konuştu. NTV'nin Üsküdar'daki seçim otobüsünde biri erkek, ikisi kadın üç vatandaş, AK Parti'nin kapatılmasını talep etmiş ve askere darbe çağrısı yapmıştı. NTV televizyonu da Anayasal suç teşkil eden bu konuşmaları banttan yayınlamıştı. NTV televizyonu ilk defa habervaktim.com'un gündeme getirdiği bu skandal olaydan sonra bir açıklama yaparak, skandal konuşmaların gözden kaçtığını belirtirken bir skandala daha imza attı.

SKANDAL İÇİNDE SKANDAL

Program canlı olmadığı halde, bu konuşmaları yayınlamama hakkı olan NTV televizyonu, “NTV Belediye Otobüsü”nün 18 Mart tarihinde yayınlanan bölümünde, bir vatandaşın “askerden başka çare yok” şeklindeki sözleri program içinde yer almış ve yayınlanmıştır. Durumun fark edilmesinin ardından bu bölümün tekrarları NTV ekranından ve resmi internet sitesinden kaldırılmıştır” açıklaması yaptı ancak, NTV'nin yayınladığı programdaki bu skandal konuşmalar ilk olarak 17 Mart akşamı saat 17.00-18.00 arası yayınladı.

NTV İLK ÖNCE 17 MART'TA YAYINLADI

NTV'nin dünkü açıklamasında, sanki bu skandal konuşmalar ilk olarak 18 Mart'ta yayınlanmış gibi lanse edilmesine rağmen, gerçekte NTV bu skandal konuşmaları 17 Mart'ta saat 17.00 ile 18.00 arası ve ertesi gün tekrarını saat 12.00 ile 13.00 arasında verdi.

NTV '18 MART' DEDİ AMA...

NTV'nin ‘yayın kazası' olarak lanse ettiği bu skandal için “Durumun fark edilmesinin ardından bu bölümün tekrarları NTV ekranından ve resmi internet sitesinden kaldırılmıştır” ifadeleri de tam bir skandal oldu. Zira NTV, Anayasal suç teşkil eden darbe konuşmalarını önce 17 Mart'ta banttan, ardından da 18 Mart'ta tam iki kez yayınladı. Yani, NTV'nin ifade ettiği gibi program sadece 18 Mart'ta değil, bir gün öncesinden de yayına verildi. NTV'nin ‘yayın kazası' olarak nitelendirdiği bu skandal bir kez değil, iki kez gerçekleşmiş oldu.

‘YAYIN KAZASI' AMA İKİ DEFA YAYINLANDI

“NTV, kurulduğu günden itibaren izlediği yayın çizgisiyle, demokrasiye bağlılığı konusunda tertemiz sicile sahip bir medya kuruluşudur. Bunu yayınlarıyla defalarca göstermiş ve tarafsızlığı tartışma konusu edilmemiştir” açıklaması yapan bir televizyon kuruluşunun, ‘yayın kazası' olarak nitelendirdiği Anayasal suçu iki kez üst üste hem de banttan yayınlaması ilginç bulundu.

İŞTE NTV'DE YAYINLANAN O SKANDAL İFADELER




/ HABERVAKTİM

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-19-2009, 22:08   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
artık gizli çağrıları bıraktılar açık açık diyorlar ne biçim adamlarmış bunlar anlayamadım
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2009, 01:18   #3
Kullanıcı Adı
ak61
Standart
İkisini de izledim tesadüf ya okuldan geldiğim yemek yediğim zamana denk geliyor.
İlk önce bir genç 25li yaşlarda tepkisini dile getiriyor ve askerden başka çare yok arkadaş falan diyor. Ardından üniversitede okuyan iki genç kız inerken askerin gelmesini istiyoruz diyorlar. Yayın 2 kez gösterildi ve daha çok yeni bir olay. Ben çok önemsemedim. Banttan yayınlanıyordu. Çok büyütmeye gerek yok böyle insanlarda var, ancak bu insanlar hukuk dışı böyle insanların seçimlerine karşı bir duruş yaparak karakterlerini ortaya koyuyorlar. Onlara göre tek çare olan şey, hep bahsettikleri demokrasinin neresinde var çok merak ediyorum açıkcası.
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2009, 01:20   #4
Kullanıcı Adı
sevdesu
Standart
darbe zamanı geçti hadi hadi biz artık eski Türkiye değiliz neyin darbesine çağrıda bulunuyolar yollanın
sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2009, 03:23   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart
Ntv bu ergenekoncu ART kanalı arandığı sırada kanaldan 'ART YOKSA NTV VAR' felan demişti..

Gerçekten de VARlarmış...

Bilmiyoruz tabi 'kuyruk acıları' mı var, yada sıranın kendilerine geleceklerinden mi korkuyorlar...

Bilmiyoruz tabii...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi