![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması sonrası Siyah-Beyazlı takımın golcü futbolcusu Bobo, ilk 11'de oynamak için çok çalıştığını söyledi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, ''Beraberliği getiren golü attım; ama daha fazla da şanslarımız vardı. Bu şansları kullanabilseydik galibiyetle de maçtan ayrılabilirdik. Ben de yedek kalmayı sevmiyorum, yedek kalmayı kabul ettiğim gün futbolu bırakmam lazım. Sonradan girdiğim oyunlarda en iyisini yapmaya çalışıyorum diğer hafta ilk 11'de başlayabilmek için. Takımımız çok iyi oynadı, genele baktığımız zaman galibiyeti hakeden taraf bizdik; ama olmadı.'' dedi. Beşiktaşlı bir diğer futbolcu Delgado da, şampiyonluktan kopmadıklarını belirterek, ''Şu an puan farkı çok ta fazla değil. Oynayacağımız çok önemli maçlarımız var. Bu akşam kazanmak isterdik; ama olmadı. Ben de bu takımda oynamak için burdayım ve herzaman hazır olmalıyım. Hocam beni ikinci yarıda düşündü ve öyle şans verdi.'' diye konuştu. Bu arada, Trabzonsporlu futbolcular basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktılar. Kulüp başkanı Sadri Şener ise, ''Yenilmedik ve 1 puan aldık. Hedefimize doğru ilerliyoruz.'' dedi. Karşılaşmayı izleyen Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu da, güzel bir mücadele olduğunu hak eden takımın şampiyon olacağını söyledi. cha
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|