![]() |
#1 |
![]() BİZLER AKPARTİFORUMLUYUZ....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, SANAL ALEMDE BULUŞAN DİN KARDEŞLERİYİZ ***************** AMA ******** SANAL KARDEŞLİKMİ BİZİMKİSİ ************* SANAL DOSTLUKMU ********************* BİZLER SANALMIYIZ ************** SANALMISINIZ HAYIR*************** SANAL DEĞİLİZ************** HAYIR SANAL DEĞİLSİNİZ ************************** EĞER ÜLKEMDE, FİLİSTİN'DE ,BEYRUT'TA, IRAK'TA ,AFGANİSTAN'DA,ÇEÇENİSTAN'DA DÜNYANIN HERHANGİ BİR YERİNDE bir kardeşimiz acı çekıyorsa onun çektiği acının sancısını çekıyorsak hiç bir şey yapamasakta en azından ağlyabılıyorsak bir köşede ve dua edebiliyorsak avuçlarımıza aldığımız acizliğimizle sizler sanal değilsiniz sanal değiliz *********************** eğer sevdiğimiz birini kaybetimizde ve enazından İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciuyn deyip başsağlığı diliyorsak acımızı yürekten paylaşıyorsak ve en azından bir fatiha okumayı ihmal etmiyorsak hayır bizler sanal değiliz ************************* eğer rabbim hastalıklarla terbiye edip sıkıntılarla imtihan ediyorsa ve biz bir birimize tutunup dua istiyorsak birbirimizden ve cömertçe gönüllerimizi rabbimize açıyorsak kardeşimiz için hayır bizler sanal değiliz sizler sanal değilsiniz *************************** eğer RABBİMİZİN RIZASINI KAZANMAMIZA VESİLE olacak bizi ona daha çok yaklaştıracak bilgileri paylaşıyorsak öğrenip öğretmeye gayret ediyorsak ve niyet etmişsek içimizden ALLAH RIZASI İÇİN PAYLAŞIYORSAK GÜZELLİKLERİ HAYIR BİZLER SANAL DEĞİLİZ SİZLER SANAL DEĞİLSİNİZ ********************************* TÜM ÇİRKİN İĞRENÇ NEFSE HİTAP EDEN GÜNAH BATAKLIĞI ORTAMLARDAN YÜZ ÇEVİRİP ELİMİZİN ALTINDAKİ NIMETİ ALLAH RIZASINI KAZANMAK İÇİN KULLANIP BURADA BULUŞUYORSAK SEVGİLİYE OLAN HASRETİMİZİ AŞKIMIZI SEVGİMİZİ ŞİİRLERLE RESİMLERLE TÜRKÜLERELE dile getirebiliyorsak ve gönüller dolusu (salavat)hasret gülleri gönderebiliyorsak tüm yüreğimizle hayır bizler sanal değiliz sizler sanal değilsiniz ************************************************ ve biraz olsun sıkıldığımda paylaşımlarınızla tebessüm ediyorsam bilmediğim şeyleri öğreniyorsam sizden öğretebiliyorsam çevremdekilere AKPARTİFORUM diyebiliyorsam sevgiliye hasretime teselliyi burda buluyorsam hayır sizler sanal değilsiniz sizler kardeşçiklerimsiniz dostlarımsınız yüzlerini görmediğim ama iman kokulu yüreklerinin güzelliklerini okuduğum cancağızlarımsınız ailemden sonra sizlerde ailemsiniz... hepinizden Rabbim razı olsun gönüller dolusu güller sizin için ..... ![]() ![]() TÜM HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gerçek kalıcı kadim dostlar kazandırdı teşekkürler iyiki varsınız :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aksa bu yazı sanamı ayıt yoksa kopyamı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sankı foruma herkezı secıpte yerlerstırmıssınız gıbı kendı sıtem ve uye oldugum en az 10 forum var ama nedense pc ılk acısımda buraya gıdıyorum uye olalı belkı cok uzun bır sure olmadı ama hepınızı yurekten sevıyorum bugune kadar ne bır sorun nede bır terbıyesızlıkle karsılastım bunca olumlu yon ve guzel yurek bır araya gelebılmısse demekkı sanaldan ayran bır sey vr bızlerı hepınızıı cok sevıyorum Selam ve Dua ile.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() :'( :'(
sağol ya gece gece duygulandım +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok duygulandım Allah razı olsun....burayı çok seviyorum...
çok beğeni vermek isterdim ama şimdilik +1 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya şimdi burada forumda sohbet ettiğim arkadaşlarımın hepsini hayatıma kattı desem yalan olmaz ayrıca samimiyetle ve arkadaşlığın sağlamlığını kattı hayatıma
saol AK PARTİ FORUM AİLESİ varolun yüzyıllarca.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu forum hayatımın donum noktası oldu dersem abattıgımı dusunur musunuz...ama abartmıyorum....
+1 sana.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() abartmıyor olabilirsin, bu forum ak partiyi daha iyi tanımamı sağlıyor ve başbakanımızın neden arasıra hamasi çıkışlar yaptığını anlamamı sağlıyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sanal ortamda ilk kes sanal olmayan gerçek arkadaşlıklar ve kardeşlik gördüm
![]() Bu paylaşım için sevgili arkadaşım aksa_34 (Mehmet) sana da teşekkürler.Beni bıkmadan dinlediğin için de.. ![]() +1'ler sana feda olsun ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() evet bizim dostluklarımız sanalda sınırlı kalmamalı. inşAllah sosyal hayattada karşılaşacağız buna inanıyorum. forumda çok şey öğrendik ve öğreniyoruz birbirimizi azda olsa tanıdık ve tanıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz bu akpartiforum'un sıcaklığı günden güne artıyor. bunda hepimizin ve en başda değerli Genel Başkanımız Abdullah Kaç'ın payı var. bazen güldük bazen birbirimizin kalbini kırdık ama hemen kırıkları sevgimizle düzelttik. ![]() ben şahsım adına üzdüğüm, kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum. özellikle zeynep akçin kardeşimden özür diliyorum. kadim bir sevgidir bizikisi... kadim sevgilerle dostlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|