![]() |
#1 |
![]() ![]() Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD), (A) Milli Takım'ın Macaristan ile yaptığı maç sırasında basın tribününe karşı hareketi nedeniyle, milli futbolcu Emre Belözoğlu'nu kınadı. TÜRFAD'dan yapılan açıklamada, milli takımda kaptanlık seviyesine gelen Emre'nin, (A) Milli Takım'ın Macaristan ile yaptığı maç sırasındaki kol hareketinin, profesyonel bir futbolcuya hiç yakışmadığı vurgulanarak, "Terbiye ve centilmenlik anlayışına yakışmayan ve genç sporculara kötü örnek olan Emre Belözoğlu'nu kınıyoruz. Bundan sonraki futbol yaşamında da fair-play ruhuna uygun hareket etmesini diliyoruz" denildi. AA
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yeter o kadarda abartmayın ya o da insan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() cidden ya bencede çok abartıldı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() gerçekten çok üstüne gelinio futbolcuların....
tamam emrenin yaptıgı hata ama adam özür diledi.. artıkın bunun unutulup euro 2008 gitmeyi düşünmemiz gerekio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() aslında bunu hiç bir maçta kodraya almıcaklar nedemek abartıldı kardeş
ÖZÜRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() vallaa adamın yazılarını beyenmiyorum ben şu milliyet gazetesinin spor yazarı hakan şükür ve emre belözoğlu namaz kılıyor diyede eleştirmişti onları daha önce yanılmıyorsam bencede bu kadar üzerlerine gelinmesin kardeşimmm çok biliyosalar gelip kendileri oynasınlar ohhhh canımaa değsinn güzel hareket sevdim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
ingiterede ettiği küfürleri unutmadık daha |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
sehitlerimiz atalarımız o bayrak uğruna ne canlar verdi ne kanlar döktü ve emre de o ayyıldızlı forma üstündeyken o hareketi yapmış |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|