AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Gençlik Kolları Ak Parti Gençlik Kolları - AK Parti Teşkilatlarında İl ve İlçelerdeki genç siyasetçiler. Ayrıca İl İl Türkiye bölümlerimizde de her ilin gençlik kollarını bulabilirsiniz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-07-2009, 15:42   #1
Kullanıcı Adı
beyoglu
Standart AK PARTİ BEYOĞLU GENÇLİK KOLLARİ

Beyoğlu Gençlik Kolları

beyoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-07-2009, 15:43   #2
Kullanıcı Adı
beyoglu

BAŞKANIN MESAJI - Mehmet Sami BAYRAKTAR- Beyoglu Gençlik Kolları Başkanı-

Sevgili Genç Kardeşim...
Ak parti kuruldugunda 21 yıl sonrasının, yani Cumhuriyetin 100. yılının hayalini kurarak yola çıktık. Cumhuriyetin 100. yılında hem ekonomik, hem askeri, hem de özgürlükler açısından muasır medeniyetlerin üzerine çıkmış bir Türkiye hayal ettik.

Önümüze engeller çıkartılsa bile hayalini kurduğumuz Türkiye'nin Ak parti kadroları tarafından inşa edileceğine olan inancımızı hiçbir zaman yitirmedik ve yitirmeyeceğiz.

Bugün, bütün engellemelere rağmen Türkiye'nin ne kadar iyiye gittiğini görmekteyiz. Hayalini kurduğumuz gibi Cumhuriyetin 100. yılında çok daha güçlü bir Türkiye olacağına eminiz.

Biz, Ak parti Beyoğlu ilçe gençlik kolları olarak diyoruz ki "Türkiye süper güç olma yolunda ve olacak, Türkiye'yi bu noktaya getirenlerden biri de bendim" diyebilme şerefine ve onuruna sahip olabilelim.
Mehmet Sami BAYRAKTAR
AK Parti Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı

Konu beyoglu tarafından (06-07-2009 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-07-2009, 15:44   #3
Kullanıcı Adı
Canan ERDOĞAN
Hep destek, tam destek. Nede olsa Kasımpaşalıyız
Canan ERDOĞAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2009, 15:48   #4
Kullanıcı Adı
beyoglu
Alıntı:
Canan ERDOĞAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hep destek, tam destek. Nede olsa Kasımpaşalıyız
evet her saman partimisin ve kasımpaşalı başbakanımısın yanında yuruyorus
Alt 08-22-2009, 15:59   #5
Kullanıcı Adı
fizikkulubu
Sayın Başkanım

Seçim yasaklarının kalkmasından kısa süre sonra açılan sandıklardan biraz tereddüt yaşamıştım fakat ilerleyen saatlerde seçimi almanız beni gerçekten çok mutlu etmişti. Zaten seçimden bir kaç gün sonrada Askerlik görevimi yapmak için Kayseri ye geldim , Kısa süre sonra terhis olmanın mutluluğu ve bu siteyi keşfetmenin mutluluğu bir arada, size yeni dönemde de görevinizde başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun...
fizikkulubu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)