AK Parti Gençlik Kolları Ak Parti Gençlik Kolları - AK Parti Teşkilatlarında İl ve İlçelerdeki genç siyasetçiler. Ayrıca İl İl Türkiye bölümlerimizde de her ilin gençlik kollarını bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Beyoğlu Gençlik Kolları
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() BAŞKANIN MESAJI - Mehmet Sami BAYRAKTAR- Beyoglu Gençlik Kolları Başkanı- Sevgili Genç Kardeşim... Ak parti kuruldugunda 21 yıl sonrasının, yani Cumhuriyetin 100. yılının hayalini kurarak yola çıktık. Cumhuriyetin 100. yılında hem ekonomik, hem askeri, hem de özgürlükler açısından muasır medeniyetlerin üzerine çıkmış bir Türkiye hayal ettik. Önümüze engeller çıkartılsa bile hayalini kurduğumuz Türkiye'nin Ak parti kadroları tarafından inşa edileceğine olan inancımızı hiçbir zaman yitirmedik ve yitirmeyeceğiz. Bugün, bütün engellemelere rağmen Türkiye'nin ne kadar iyiye gittiğini görmekteyiz. Hayalini kurduğumuz gibi Cumhuriyetin 100. yılında çok daha güçlü bir Türkiye olacağına eminiz. Biz, Ak parti Beyoğlu ilçe gençlik kolları olarak diyoruz ki "Türkiye süper güç olma yolunda ve olacak, Türkiye'yi bu noktaya getirenlerden biri de bendim" diyebilme şerefine ve onuruna sahip olabilelim. Mehmet Sami BAYRAKTAR AK Parti Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Konu beyoglu tarafından (06-07-2009 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hep destek, tam destek. Nede olsa Kasımpaşalıyız
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sayın Başkanım
Seçim yasaklarının kalkmasından kısa süre sonra açılan sandıklardan biraz tereddüt yaşamıştım fakat ilerleyen saatlerde seçimi almanız beni gerçekten çok mutlu etmişti. Zaten seçimden bir kaç gün sonrada Askerlik görevimi yapmak için Kayseri ye geldim , Kısa süre sonra terhis olmanın mutluluğu ve bu siteyi keşfetmenin mutluluğu bir arada, size yeni dönemde de görevinizde başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|