AK Gençliğin Buluşma Noktası


 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-25-2009, 10:06   #8
Kullanıcı Adı
uzman81
Standart
Hoca öyle birşey demiş olabilir, patates dini diyerek neyi kastettiğini kendisine sormak lazım mantıken mutlaka bir açıklaması vardır ama şunu söyleyebilirim, müslümana çok yakın bir parti varken gidip dine en büyük darbeyi vuran partilere oy verenlerin imanlarında bir eksiklik vardır.

Hocanın konuşma tarzı belli, bazı tabirleri ortam gereği kullanıyor, şundan eminim kesinlikle fakirlere değil refah partisine zekat verin dememiştir.

Ben müslümanım diyen ve gidip chp ye oy veren, camide en ön safta namaz kılıp cebinde sabah gazetesi taşıyan bir müslümanın imanı sizce ne derecededir?
Bence dilinden aşağı inememiştir.

Şurası bir gerçek, hoca malum söylemlerini değiştirmediği sürece iktidara gelse dahi o makamda fazla kalamaz, örnek Refah dönemi, millet çok rahat etti ama millet üstü unsurlar çok rahatsız oldu, bu dönemi karalamak için olmadık entrikalar çevirdiler aczimendiler kalkancılar kadınların camiye gitmesi cenase namazlarında erkekler gibi ve erkeklerle karışık saf tutmaları vesaire sırf bu dönemi karmaşa ortamına çevirmek ve refah partisini halkın gözünde küçük düşürmek için yapılan işlerdi.

Hocamızın hataları yokmuydu?
Elbette vardı, mesela başbakanlığa sarıklı cüppeli hocaları cemaat ileri gelenlerini toplaması bence anlamsız hatta biraz abes bir durumdu, bunu söylememdeki gaye o şahısları dışlamak değil elbette ama senin ülkenin durumu belli, egemen güçler zaten öküz altında buzağı ararken böyle maceralara girişmek niye?
Bazı partililerin düzene muhalif açıklamaları örneğin Hazan mezarcı Şevki yılmaz, ben şevki yılmazı şahsen severim hatta şu an kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum, ama o dönemler büyük hatalar yaptı.
Bu hatalar elbette islama karşı değil, partinin gelişimini baltalayıcı hatalardı.

Kısacası arkadaşlar, amacınız Erbakan Hoca'mızı kaalamak olmamalı, O bu milletin refah içinde yaşaması için elinden geleni yapmıştır ama ne yazıkki milletimiz tarafından yeterince anlaşılamamıştır.

İsmet İnönü Hocamız hakında ne dedi bilirsiniz, Bu millet bir tane adam yetiştirdi o da dinci çıktı.

Saygılar.
uzman81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
 

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
erbakan ve susmak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi