|
![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni Brezilyalı golcüsü Nobre'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Gençlerbirliği karşısında ortaya konulan mücadeleden ve futboldan memnun olduğunu belirterek, "İlk yarıda maçın başlamasıyla birlikte rakibe yaptığımız pres ve oyuncuların kazanma arzusu üst seviyedeydi. Gençlerbirliği karşısında birçok pozisyon bulduk. Ancak sadece birini gole çevirebildik. İkinci yarı fiziksel düşüşün yaşanmasıyla oyunun hakimiyetini rakibe kaptırdık. Oyuncu değişiklikleriyle rakibin baskısını kırmayı başardık. Rakibe çok ciddi pozisyon vermeden maçı bitirdik. Taraftarımızı sıkıntılı maç izlemekten uzak tutmamız gerekiyordu. Ancak ortaya konulan mücadele, istikrar ve devamlılık adına bizi umutlandırdı. Bugün aldığımız galibiyetle ligin üst sıralarından kopmadık" diye konuştu. Sağlam, galibiyeti dün doğum günü olan Başkan Yıldırım Demirören'e armağan ettiklerini söyledi. "Anlayışımıza uymayan, takıma katkı sağlamayan oyuncuyla yollarımızı ayırmak doğaldır" diyen Sağlam, "Hiçbir antrenör iyi futbolcuya 'Hayır' demez. Kulübün imkanları doğrultusunda çok iyi oyuncuların transfer edilmesini isterim. Ama ortada bir de maddi durum var. Yabancı oyuncu transferi kulübün imkanları doğrultusunda yapıldı. Higuain ve Diatta gibi yabancı oyuncular takımda bulunan 15 oyuncudan daha ucuz oyuncular. Ellerinden geleni yapıyorlar" ifadelerini kullandı. Zirve yarışında Galatasaray ile Beşiktaş'ın yalnız kaldığı yönündeki düşüncelere katılmadığını belirten Sağlam, hiçbir takımın kolay maç kazanmadığını, bu nedenle zirve yarışında şimdiden takım belirlemenin yanlış olduğunu kaydetti. Gençlerbirliği karşısında ortaya konulan mücadelenin kendisini gelecek adına umutlandırdığını söyleyen Sağlam, "Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından iyi futbol ortaya koymak istiyoruz. Bunu da yapacağız. Oyuncularıma, yönetime güveniyorum. İyi olduğumuzu istemeyenler karşısında dik duralım, birlik olalım, kesinlikle başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Reinhard Stumpf ise, Beşiktaş karşısında yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini belirterek, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine karşı oynadık. İstanbul'a puan almak için gelmiştik. İlk yarıda kötü bir futbol sergiledik, ancak ikinci yarıda iyi bir futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Gol pozisyonlarına girdik, ancak bunları değerlendiremedik. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik sahadan 1 puanla ayrılabilirdik" dedi. (İY-İY-OK-S) (İhlas Haber Ajansı)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çok güzel bir goldü hakikaten.. tebrikler nobre ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ama kaçırdığı golleri unutmamak lazım ..
maç farklı bitebilirdi.. ama önemli olan 3 puan o da biizm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet cok kacirdilar yaa
olsun onemli olan 3 puan artik guzel oyun falan istemiyorum puanlar sonuclar onemli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|