|
![]() |
#1 |
![]() Anketlerde baraj sınırında çıkan MHP'nin lideri Bahçeli seçimdeki hedefini açıkladı
![]() CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 40 olarak hedef belirlediğiseçimiçin Bahçeli, iki puan daha ilave etti.MHPGenel Başkanı Devlet Bahçeli, “Yüzde 42, 16 milyon oy demektir. MHP’nin ortaya koyduğu ufkun sayısal zemini 16 milyondur. Bu iktidar yürüyüşümüzde önemli bir zemin olabilir” dedi. 16 milyonluk oy bloğunun Türkiye’nin bölünmemesi için sert, sağlam bir kaya olacağını da vurgulayan Bahçeli, memleketi Osmaniye’deki ziyaretlerinde şunları söyledi: "Türkiye bir yol ayrımında bulunuyor. Bu yüzden önümüzdeki seçimler, kavgaya, çatışmaya, cepheleşmeye ve gerilime yol açan hükümetten kurtulmak için önemli bir fırsat olacak. AK Partililere sesleniyorum. Ülkeyi ve Ak Parti’yi felaketlerden kurtarmak için iktidarı dinlendirin. Her gün bir toplumsal cinayetle karşı karşıya olunduğu görülüyor. Türk milletinde görülmeyen davranış bozuklukları şimdi başını almış gidiyor. Sebebi Türkiye’deki kargaşa ve adaletsizlik, yolsuzluk ve yoksulluktur." BADEM BIYIKLI ORDUSU KURMA Düziçi ilçesindeki açılış töreninde konuşan Bahçeli, üç generalin açığa alınması olayında hükümete sert eleştiriler yönelterek, “TSK’dan elini çek. Başkalarının aklına uyarak, kendine has badem bıyıklılar ordusu kurmaya çalışma” dedi. SAMANYOLU HABER
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Son hukuk kararını sert şekilde eleştirmiş. Ayıp olmasa demokratik hukuk devleti olmanın gerekliklerini liste halinde yazarak sayın Bahçeliye ulaştırmak isterdim. Askeri rejimlerin demoklesin kılıcı gibi siyasi rejimlerin üstünde gezmesi sürekli postalın sesini hissetmek kendisine yaramış olsada millet olarak biz bu durumdan muzdariptik.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() secimler ne zaman 12.06.2011 bütün rakamlari topladigimiz zaman kac eder 13, devlet bahceli secimler sirasinda kac yasinda olacak 62 cikar 13 ü 62 den oldumu sana 49 simdi bu sefer o sondaki dohuzu atmiyoruz o bize lazim simdi o sondaki dohuzdan bastaki dördü cikiyoruz kaldimi sana 5 simdi o beside 49 dan düstügümüz zaman ettimi 44 peki 44 de kac rakam var tabiki iki o zaman iki daha cikiyoruz al sana 42 iste bu 42 mhp nin secimde alacagi yüzde 42 vatana, millete, hayirli olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() %42 mi diyor bu herif? :S
yuuuhhh ırkçı adamın tekisin... sen o rakamı rüyanda bile göremezsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok yoruluyor bu sıralar herhalde...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Çakmak gazı kullanıyor sanrıım
![]() Referandum da pkklıların girişini kullandı ama bir şey elde edemedi,bu seçim için hiç ama hiç şansı yok. Olması için referandum da başarı elde etmesi gerekirdi ama edemedi. Hayır diyen bdplilerin sayısı mhplilere oranla daha fazla ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() MHP yönetimi referandum sonuçlarınıda görünce özellikle, kemik oylardan başka kimsesinin kalmadığını anladı ve baraj kaygısına düştü.
Bu saaten sonrada Akparti taraftarı olamaz. Ama emin olun gönülleri isterdi. Şimdiki taktikleri ise hakaret, tahrik, manipulasyon diyerek kemik seçmeni kaybetmeden mecliste kalmaya çalışmak. Bu 16 milyon seçmen muhabbetleri ise, millete su ifadeyi vermektir; biz korkmuyoruz baraj altında kalmaktan hatta bakın bize bizim hedefimiz iktidar. Dikkat ediniz Bahçeli her konuşmasında iktidara gelince hesap soracağız diyor. Sizce Bahçeli veya MHP yönetimi iktidara gelemiyeceğini, görünen köyün kılavuz istemediğini bilmiyorlar mı? bal gibide biliyorlar değilmi? Peki sizce bunların sürekli iktidara geleceğizi vurgulamasının sebebi nedir? Seçmenlerinin bilin altlarına ne empoze ediryorlar acaba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() AK partiyi dinlendirin
![]() Baraj kaygısı çeken bir partinin son çırpınışlarımı desek...Türkeş'ten bu yana en zor zamanını geçiren MHP'nin narası gülünç oluyor....parti sempatizanlarının birçoğunun BBP'ye oy vereceğini kendim duydum...MHP'liler sayın Bahçeliye mahkum bir siyaset sergilemek istemiyorlarsa bu seçimlerde dikkatli olmaları gerekecek.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
MHP referandum sonucunta toparlanır siyasetini gözde geçirir diye umut etmiştim ama maalesef yine ufak olsun bizim olsun hesabı ile Projeler ülkenin kanayan sorunlarına fikir sunma yerine Ak parti iktidarına sataşarak prim yapmaya çalışıyor defelarca denenmiş bir şey başarı getirmiyorsa tekrar tekrar bunun hayata geçirilmesine aklım fikrim ermiyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Senin partin %42 oy alsın bende Taksimde kurt gibi ulumazsam adam değilim....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|