|
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar Merhaba
Ben il gençlik kolları üniversiteler birim başkanı Hüseyin Ünver DPÜ iktisat 4. sınıf öğrencisiyim Kütahya genelinde ki AKPARTİ'ye gönül vermiş üniversiteli arkadaşların yapacağımız etkinliklere katılımlarını bekliyoruz. Ve bütün arkadaşlarla tanışmak istiyoruz. Saygılar ve Selamlar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() başkan ben kütahya da okumuyorum eskişehirde okuyorum ama kütahyalıyım elimizden geleni yaparız....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aramıza hoşgeldin Hüseyin.
Seni aramızda aktif olarak görmek istiyoruz. Çalışmalarında başarılar. Allah yardımcın olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kardeşim hoş geldin
yaw erkan kardeşi sen eskişehirdmisin kütahyadamı ben orasını anlamadım. bana msn de kütahyada çalışıyorum eskişehire arada sırada geliyorum demiştin şimdi kütahyaya arada sırada geliyorum hangi yaww görev aşkıyla yanıp tutuşurmu ğinsan u kadarr ![]() ek il yetmiyor iki il birdennn hadi selametle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hoş geldiniz Hüseyin Bey.Hayırlı forumlar dilerim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bir il yetmiyor ne yapim bir belde bir ilçe iki il
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Selam Bende Dumlupınar Üniversitesi öğrencisiyim evde kalıyorum vev arkadaslarımın hepsi muhalefet partisini tutmaktalar onlarla hergün tartışıyoruz AKP yi hiçbiri savunmuyor yani kısacası evde 3 e 1 im ama hiç de zorlanmıyom bazı şeyleri anlatmakta onların bana anlatacakları fazla bi şey yok ama benim onlara anlatacak çok şeyim var ve de öyle oluyo ben anlatıyorum onlar susuyo bi gün gelecek onlarda anlayacak ama ben isterimki fazla geç kalınmasın Sözün Özü ben koyu bir AKP liyim elimden gelen her şeyi de yaparım Kütahya gençlik kollarına üye olmak istiyorum bana yardımcı olacak kişilerin [email protected] adresine e-mail atmasını bekliyorum Saygılarımla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hoş geldiniz ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() mrhaba hüseyin başkanım ii gunler,
arkadaşlar bende üniversiteliyim kütahyada okuyorum...maliye 3 sınıf ogrencisiyim..aynı zamanda kütahya gençlik kolları dış ilişkiler başkanıyım... arkadasımız nası uye olurum demiş,ak parti il teskilatına gelirsen genclik kolları odasında iillaki biz oluruz hemde tanısmıs oluruz....eer ki konusamk isterseende yasin_usul@hotm.. ekleyebilirsn ok... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bende dumlupınarda edebiyat 3 sınıf okuyorum ama parti de görev alma konusunda tam karar veremedım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
bİrİmlerİ, genÇlİk kollari, İl, Ünİversİte |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|