|
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar bu bölümde zamnında okuyup bitirdiğiniz ve çok beğendiğiniz kitapların tanıtımını yapıyoruz.....
Gayet açık ve net oldu sanırım... ![]() Ben yine de örnek olması açısından aşağıda bir örnek verdim....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dan Brown- Dijital Kale...
kitap nerdeyse 500 sayfa ama 3 günde bitirdim... çok akıcı bişey.... biraz pahalı ama okumanızı şiddetle tavsiye ederim.... Zaten okuyanlar bilirler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() acizane benden de olsun =)
El-Edebü'l Müfred (Müslüman Ferdin Edep Ve Ahlâkı) İmam El-Buhâri nin yaklaşık olarak 634 bölüm ve 1322 hadisten oluşan bir kitap.Müslüman ferdin edep ve ahlakıyla ilgili mükemmel bilgiler vermiş hadislerin ışığında ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() teşekkürler...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Güneydoğu ve Irak'ın Kuzey'ini merak ediyorsan 5.TİM kitabını tavsiye ederim.
Yazarı Abdullah Ağar. O bölgelerde komutanlık yapan birisi kendisi,bazen tv'ye çıktığı olmuştur görmüşsünüzdür. O bölgenin özelliklerini,çatışmalarını,timinin ve kendisinin başından geçen olayları anlatıyor. Harika bir kitap. 352 sayfa. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ahmet Davutoğlu'nun Stratejik derinlik diye bir kitabı var.. siyaset sevenlere tavsiye ederim..türkiyede devlet ve vatandaş arasındaki bağı güzel anlatmış.
siyaset olmasın geyik olsun diyenlere de rüya tabirlerini okumalarını tavsiye ederim.. gülüp eğlenirsiniz.. ben öyle yapıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaşlar "KİTAPLAR HAKKINDA HERŞEY" bölümünde kitaplar hakkında konuşabilir sohbet edebilirsiniz... giriş yazısı biraz uzun... okuma zahmeti gösteririseniz< hoşunuza gideceğine eminim....
teşekkürler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ABDULHAMİD'İN KURTLARLA DANSI -- MUSTAFA ARMAĞAN :-* :-* :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Abdülhamid Han hakkında bir çok yanlışı tahvil eden bir kitap. Şu an 18. baskısındaydı sanırım. Mutlaka okunması gereken kitaplardan Mustafa Armağan'ın kitabından söz edilmişken benim tavsiyemde yine onun çok beğendiğim kitaplarından 3lü seri olanı olsun Yakın Tarihin Kara Delikleri Küller Altında Yakın Tarih Efsaneler ve Gerçekler Bu üçlemenin sonunda yakın tarih görüşünüz allak bullak olup her olaya farklı farklı pencerelerden bakma imkannız olacak. Daha devamını da beklediğim Mustafa Armağan'ın bu serisini kaçırmamanızı yeğlerim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|