Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: başarıya giden yolda nelerden vazgeçerdiniz? | |||
ailenizmi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
arkadaşlarınızmı |
2 | 7.41% |
sevdiğinizmi |
3 | 11.11% |
ideallerinizmi |
1 | 3.70% |
yoksa hiçbirimi |
21 | 77.78% |
Katılımcı sayısı: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() Başarıya giden yolda nelerden vazgeçerdiniz?
arkadaşlarınızmı sevgilinizmi ideallerinizmi yoksa hiçbirimi
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() [i]hiçbiri tabiki..
eğerki bunlardan birinden dahi vazgeçmem gerekiyorsa bu benim için bir başarı sayılmaz. başarıya giden yolda kazanmak vardır "kaybetmek" değil ;) saydığınız şıklardan feragat etmedende pekala başarılı olunabilir...(aslında başarılı ile bu seçeneklerden vazgeçme konusunda bağlantı kuramadım desem yeridir : ![]() saygılarımla efendim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben sadece sevdiğim insandan vazgeçebilirdim..
ailemdem,dostlarımda ve ideallaerimden aslaaa taviz vermem..ama eğer benim ideallerim ve sevdiğim insan arasında bir tercih yapmam gerekirse kesinlikle ideallerimi seçer başarıya ulaşmak için elimden geleni yapardım..yani terazide ağır basan benim geleceğimdir.. sevgili bu anlamda çok önemsiz kalır..ben böyle bir ikilemde kaldım o sebeple biliyorum..tercihimi ideallerimin peşinden koşmaktan yana kullandım..pişman da değilim..onlar her zaman bulunan şeyler sonuçta..duygusallıkla hareket etmediğimden mantığımla hareket ettiğimden bunu diyorum.. herkes istediğini düşünmekte ve yapmakta özgürdür |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnancımdan başka hiçbirşey başarı yolunda önüme engel olamaz...!
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() başarı başarı olabilmesi için gerçekten başarılmalı bişeyler feda edilmeden eger bişeyler feda oluyosa o basarı için bence o basarı degil ticaret ticarettede takas misali bi şekil çıkar ortaya aile bir basarıdır sevmek de basarıdır yani sizin burdaki şıklarınız tamamen basarı için takasa yeterli degerde bir vazgecilmezimiz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hicbirinden vazgecmem mumkun degil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İnsanın en büyük başarısı ailesiyle birlikte olabilmektir,arkadaşlarıyla kurduğu ilişkidir,sevdiğiyle mutlu olabilmesidir,ideallerini gerçekleştirmesidir :-* Bunlar zaten başlı başına başarıdır,gerisi yalan :-*
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hic birinden vazgecmene gerek yok...
-Tembelliginden vaz gecmek :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |