|
![]() |
#1 |
![]() Çelik'ten Sarıgül'e çağrı; Gönlümüzde yerin var
Milli Eğitim Bakanı Çelik, Şişli Belediye Başkanı Sarıgül’ün başarılarıyla övündüklerini söyledi, "Mustafa’cığım sen doğru adamsın, ama yanlış yerdesin" deyip şu çağrıyı yaptı. 15 Haziran 2008 10:25 Yazı boyutunu büyütmek için Milli Eğitim Bakanı Çelik, Özel Tohum Vakfı Eğitim Okulu’nun açılış töreninde Şişli Belediye Başkanı Sarıgül’ün başarılarıyla övündüklerini söyledi, "Ben hep ’Mustafa’cığım sen doğru adamsın, ama yanlış yerdesin’ derim. Zaten tahammül de edemediler uzaklaştırdılar onu. Onun için Mustafa kardeşimin de bizim gönlümüzde yeri var" dedi. TOHUM Otizm Vakfı’nın, otizmli çocuklara yönelik kurduğu Özel Tohum Vakfı Eğitim Okulu’nun açılışını yapan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü, tören boyunca bir an olsun yanından ayırmadı. Sarıgül’ün belediye başkanı olarak başarılarıyla övündüklerini belirten Çelik, "Ben hep ’Mustafa’cığım sen doğru adamsın, ama yanlış yerdesin’ derim. Zaten tahammül de edemediler uzaklaştırdılar onu. Onun için Mustafa kardeşimin de bizim gönlümüzde yeri var" dedi. Çelik, Sarıgül’ü yanına alarak, "Gel, kıskananlar çatlasın" diyerek fotoğraf çektirdi. Hakaret sayarım Sarıgül ise AKP’yle görüşüp görüşmediğine yönelik sorular üzerine şunları söyledi: "Bu soruyu hakaret olarak kabul ederim. Benim çizgim belli. Demokratik solu ve sosyal demokratları bir araya getirmek istiyorum. Medeni bir insanım ve devletin bakanını her zaman karşılarım. Delikanlı, mert adamım. Sayın Baykal’ın gözleri hakkaten görmüyor. Gözleri görmüş olsa gelir Şişli’ye yaptıklarımıza bakar. Milli Eğitim Bakanı farklı bir siyasi partiye mensup ama gelip yaptığımız okulları görüyor, teşekkür ediyor. Sayın Baykal ne yapıyor, ölüyü diriyi bırakmış gözü Şişli’ye dikmiş ’Ben Şişli’yi nasıl kazanırım?’ diyor. Çömezlerini Şişli’ye gönderme Sayın Baykal." Oranı yükselttik Çelik, törende yaptığı konuşmada da, "Bazıları sadece çağdaşlığın lafını yapar. Bazıları da bizim gibi çağdaşlığı yaşar ve yaşatır" dedi. Hükümet olarak engellilere yönelik yaptıkları çalışmaları anlatan Çelik, 2003’ten beri engelli eğitim oranını yüzde 633 yükselttiklerini, Türkiye’de okul çağında olan özürlü çocuk sayısının 300 bin olduğunu bildirdi. Çelik, "Ateş düştüğü yeri yakar. Engelli bir evlada sahip olmanın ne olduğunu ancak yaşayan bilir" dedi. AA
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sarıgülü çoğunlukla akpartililer sever konuşmalarını beğeniyorum ve bana uyuyor ama tutupta solcuyum solcuyum derse konuşmalarında gerçekten kendi olmadığını rol yaparak konuşuyorsun derim ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|