|
![]() |
#1 |
![]() ASİ RUH tüm müzik ve dvd marketlerinde. ![]() ASİ RUH Cumartesi günü (28.06.2008) İstanbul'da, Pazartesi gününden itibaren Anadolu'da tüm müzik ve dvd marketlerde. ASİ RUH film dvd'si, ASİ RUH film müzikleri cd'si HEDİYELİDİR. ASİ RUH DVD film içeriği ; Film + Özel seçenekler ( 20dk'lık özel görüntüler) +18 şarkıdan oluşan müzik albümü 19.90 YTL. EMEĞİMİZİ ÇALDIRMAYIN LÜTFEN KORSANDAN UZAK DURUN!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Fragmanlarını büyük bir keyifle izledim.
Ancak almayacağım Asi Ruh'u. Alan ve izleyenlere hayırlı olsun ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
neden ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Film bizi anlatıyor.
Hatta bizim arkadaşların bir kısmı dvd'de yer almış ![]() Ancak aklıma takılan 1-2 soru var. 1.Film bizi anlatıyor. Beşiktaş "halkın takımıdır" taraftarı her zaman "halkın içinden" kişilerdir. Ancak bu dvd 20 ytl olmuş ki ben şimdiye kadar hiç bir dvd'ye 20 ytl vermedim. Vereceğimi de sanmıyorum. 2.Bu filmin geliri nereye gidecek ? Kimin cebine gidecek ? Beşiktaş taraftarını kullanarak para kazanmak isteyen adi herifler kim ? Bu Dvd'yi alacağıma giderim Kartal Yuvasından 1 adet atkı alırım. Aynı fiyata. En azından klübe katkı yaptım derim [her ne kadar Demirören'i sevmesem de...] Bilmem açıklayıcı olmuş mudur ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
k.bakma yaa birden yazdım yani beni ilgilendirmez :-[ :-[ alanlar eminim keyifle izleyeceklerdir 8) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hiç duymadım..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
tabi bu senin görüşün bize saygı duymak düşer .. ama ben alıcam nedenide ' bende bulunmasını istiyorum sadece bir tane : ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
![]() Alıntı:
Estağfurullah ![]() Bir de ilk galası yapıldığı gün bizim abiler ve 2-3 arkadaşımız da gitti galaya. Onlar hiç beğenmemişler. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() artık bakıp izleyeceğiz. izlemeden yorum yapamam ama eminim ki çooo..k güzel olmuştur 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() almazsak ayıp olur alırız tabi 8) mertcan senin çarşıyla bi bağlantın var mı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|