AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-08-2007, 17:22   #1
Kullanıcı Adı
tuncel
Standart Hoşgörü Ve Diyalog Kutusu
Bu sayfada kim hangi partiye mensup olursa olsun chp si mhp si akp si sp si dp si... vs. gelin hep beraber ülkemiz nasıl kalkınır neler yapılmalı beyin fırtınası yapalım. chp liside mhp liside akp liside bu ülkenin evlatları, bize kavga değil barış lazım sevgi lazım. Buyurun koca bir kutu.... Kimse kimsenin mensubu olduğu partiye laf atmasın... Buyurun...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-10-2007, 10:21   #2
Kullanıcı Adı
garipgureba
güzel düşünmüşsün kardeşim.ancak sadece ülkemizin değil tüm insanlığın nasıl kalkınacağını ve kurtulacağını düşünmeliyiz.tıpkı ecdadımızın yaptığı gibi tüm insanlık alemini kuşatacak projeler lazım.bunun için de bir ideal lazım,gaye lazım.mesele bu kadar kapsamlıyken de sadece dünyevi olan siyasi yaklaşımlar bu büyük gayeye bizi ulaştıramaz.kainata kainatın kitabının mesajlarını ulaştırmalıyız.
garipgureba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2007, 10:29   #3
Kullanıcı Adı
okur18
evet size katılıyorum istikrarı bozmaya ne gerek var
okur18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2007, 00:29   #4
Kullanıcı Adı
nuh
Alıntı:
garipgureba Nickli Üyeden Alıntı
güzel düşünmüşsün kardeşim.ancak sadece ülkemizin değil tüm insanlığın nasıl kalkınacağını ve kurtulacağını düşünmeliyiz.tıpkı ecdadımızın yaptığı gibi tüm insanlık alemini kuşatacak projeler lazım.bunun için de bir ideal lazım,gaye lazım.mesele bu kadar kapsamlıyken de sadece dünyevi olan siyasi yaklaşımlar bu büyük gayeye bizi ulaştıramaz.kainata kainatın kitabının mesajlarını ulaştırmalıyız.
kesinlikle haklısın. kainat o kitabın içinde saklıdır. allah o kitabı çok okuyanlardan nasip etsin bizleri
Alt 07-11-2007, 00:30   #5
Kullanıcı Adı
nuh
mesela ben diyorumki şuan yurtdışında birçok okul açıldı (allah öncülük edenlerden razı olsun) bu okullar gibi dışa açılabilen projeler üretilmeli!
Alt 07-11-2007, 00:36   #6
Kullanıcı Adı
Fahrenheit
Önden Giden Atlıları Okuyan warmıdır ? Ben okudum yurt dışına açılan okullarda öncülük edenlerin hikayeleri hoş bir uslüpla anlatılmış

mutlaka okuyun ..
Fahrenheit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2007, 00:39   #7
Kullanıcı Adı
nuh
alacağım inş. çok yakın zamanda kısmet olursa onlara çok borçluyuz çokkk saol fahrenheit hatırlattığın için
Alt 07-11-2007, 00:44   #8
Kullanıcı Adı
unlu
barış köprüleri türk okulları okunmaya değer bir kitap ben okudum gayet etkileyici
Alt 07-11-2007, 00:48   #9
Kullanıcı Adı
nuh
orada ne hikayeler varya ayağı kopan hocalar olamsına rağmen hizmeti hiç kesmemişler hepsi birer İSİMSİZ KAHRAMAN arkadaşlar gelin forumda onlara ait bir yer açalım isimsiz kahramanlar önden giden atlılar diye olurmu?
Alt 07-11-2007, 21:24   #10
Kullanıcı Adı
unlu
OLUR ARKADAŞIM GÜZEL OLUR BENCEDE

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)