AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-17-2012, 18:43   #21
Kullanıcı Adı
barayev
Ordu Generallere bırakılamıyacak kadar Önemlidir...
Türkiye de CHP ye teslim edilemiyecek kadar KIYMETLİDİR
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2012, 18:43   #22
Kullanıcı Adı
Fatih Hakan
İzmirliler CHP'yi istemiyor oylardan belli oluyor
Fatih Hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2012, 02:41   #23
Kullanıcı Adı
emreozyanik
yaklaşık 20 gündür izmirdeyim. takip ediyorum ve yerlisinden dinliyorum. bir kısım bakanlarımız tatilini bile izmirde geçiriyor. sürekli izmirde olanları var. bu yüzden yavaş yavaş istediğimiz konuma geleceğimize inanıyorum ben....
emreozyanik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2012, 01:27   #24
Kullanıcı Adı
emreozyanik
her ne kadar önemli bir konu olsada tanışma bölümüne açılmaması gereken bir konu.
emreozyanik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2012, 13:46   #25
Kullanıcı Adı
hanzala35
İzmirliler sabit fikirli olmaktan vazgeçip hizmete ve temiz siyasete önem verdikleri an çok şey değişicek.Sayın vekillerimiz bakanlarımız ve teşkilattaki abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz topyekün çalışıyor..ALLAH ın izniyle İzmirli bunu görür de destek çıkarsa İzmir de hizmet fırtınası esicek.
hanzala35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2012, 14:47   #26
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
İzmir akpli olmasın AK Partili olsun vesselam...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2012, 18:07   #27
Kullanıcı Adı
Kalkınma
CHP Solcular İzmiri yerle bir etti Bir anda izmir çöküşe geçti bir kere sokaklar çok pis ve belediyeler bu işlere bakmıyorlar fakat İzmirdeki AKP belediyelerine gittiğinizde pırıl pırıl bal dök yala denilecek kadar.Ben şahsen Balçova'da yaşıyorum bir inşaat'a başlıyorlar bitene kadar kıyamet kopuyor yollar pis her sokakta hayvan pislikleri yapılar eski boş ve çöplük olan arsalar anlatmak istediğim bunların hiç biri AKP belediyelerinde yok! Mesela Metro nerdeyse 7 yıldır Bitmedi bu durum da trafiği çok ağırlaştırdı Ama yakın AKP son kaleyide alacak...
Kalkınma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2012, 21:44   #28
Kullanıcı Adı
mertokcu
inşAllah İzmiri'de alacağız
mertokcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2012, 17:58   #29
Kullanıcı Adı
iyspor
Thumbs up
izmir AK olacak
iyspor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2014, 02:11   #30
Kullanıcı Adı
algerden
Chp nin olduğu yerlerde hiçbir gelişme olmuyor daha doğrusu kıtlık geliyor o bölgelere ama nedense sosyete kısım için hizmet önemli olmuyor.bunun bir örneği ise Kadıköy.İstanbul'un heryeri değişti güzelleşti ama Kadıköy 20 sene önce neyse şimdide o ve halen chp diyorlar orda
algerden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)