![]() |
#21 |
![]() Ordu Generallere bırakılamıyacak kadar Önemlidir...
Türkiye de CHP ye teslim edilemiyecek kadar KIYMETLİDİR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() İzmirliler CHP'yi istemiyor oylardan belli oluyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() yaklaşık 20 gündür izmirdeyim. takip ediyorum ve yerlisinden dinliyorum. bir kısım bakanlarımız tatilini bile izmirde geçiriyor. sürekli izmirde olanları var. bu yüzden yavaş yavaş istediğimiz konuma geleceğimize inanıyorum ben....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() her ne kadar önemli bir konu olsada tanışma bölümüne açılmaması gereken bir konu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() İzmirliler sabit fikirli olmaktan vazgeçip hizmete ve temiz siyasete önem verdikleri an çok şey değişicek.Sayın vekillerimiz bakanlarımız ve teşkilattaki abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz topyekün çalışıyor..ALLAH ın izniyle İzmirli bunu görür de destek çıkarsa İzmir de hizmet fırtınası esicek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() İzmir akpli olmasın AK Partili olsun vesselam...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() CHP Solcular İzmiri yerle bir etti Bir anda izmir çöküşe geçti bir kere sokaklar çok pis ve belediyeler bu işlere bakmıyorlar fakat İzmirdeki AKP belediyelerine gittiğinizde pırıl pırıl bal dök yala denilecek kadar.Ben şahsen Balçova'da yaşıyorum bir inşaat'a başlıyorlar bitene kadar kıyamet kopuyor yollar pis her sokakta hayvan pislikleri yapılar eski boş ve çöplük olan arsalar anlatmak istediğim bunların hiç biri AKP belediyelerinde yok! Mesela Metro nerdeyse 7 yıldır Bitmedi bu durum da trafiği çok ağırlaştırdı Ama yakın AKP son kaleyide alacak...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() inşAllah İzmiri'de alacağız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() izmir AK olacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Chp nin olduğu yerlerde hiçbir gelişme olmuyor daha doğrusu kıtlık geliyor o bölgelere ama nedense sosyete kısım için hizmet önemli olmuyor.bunun bir örneği ise Kadıköy.İstanbul'un heryeri değişti güzelleşti ama Kadıköy 20 sene önce neyse şimdide o ve halen chp diyorlar orda
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|