![]() |
#1 |
![]() İstisnalar mı vuracak beni yerden yere bab-ı ali Yalamalarının ağzına ben kilidi vurdum elmasız elma kurdu Gibisiniz hepiniz biz her derde deva lokman hekim formülü Gibi dafter, ölümsüz bu rapler, lefter küçük Antonyadiskolleri gibi büyüdü delikler. kimi harakiri Sandı bu rapleri kimi namus bekçisi gibi gördü kendisini Ayakaltı rapçisi neredeler acaba lan itler fazla Heveslenme beni kırmak kızılırmaktan tek ayak üstünde Sekerek geçmek kadar zordur mclerin çenesini kırmak bana Düşer. metaforlarımın anaforunda kaybolacaksınız itler Kondom yok bu sefer bana baba diyeceksin kustuğum her sözü Sen yiyeceksin. s.o.s veremeyeceksin ***, kuva-i dengesiz İpne sus! kalbin duracak bir gün geberip gideceksin neyin Peşindesin Şu habibi şubidtek muharribarra sapanla m3a1 pala bir Arada. la mecnun rap yo elhamdulillah eN Ab-ı arif batı Berlin real cellad Kombinezon giyecek kombinasyon olarak ayağında bir pitbul Üçbin kilo basınçla kırılacak organın sende yedeği var Mıdır? alnında başka her yerine bir kurşun hedefim olsun 84te yapılan ragımofini havuç uydursun aç 2000de kudursun Teonun her yaptığı eski parça tırmalamış kulağımı insan İlhamdan bu kadar yoksunmuymuş yosun tutmuş artık kalite Çalar. en laternatifinize sponsor olarak domalan aklı bir Karış havada beyni 8 metreden de geride olan koltuk sahibi Denyo cüceler acaba kimlerden medet beklerki bilmem. tek Bir aranjör var gibi ülkede herşey aynı tatta vede herşey Anı katta çökmek üzeresiniz haberiniz olsun taviz vermiş Kelebekler kulaklar artık bu raple dosun Şu habibi şubidtek muharribarra sapanla m3a1 pala bir Arada. la mecnun rap yo elhamdulillah eN Ab-ı arif batı Berlin real cellad
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|