![]() |
#51 |
![]() Yasakçı zihniyete özgürlük dersi veren bu iki insanın ak partide bulunmasını isterim :-*
Ak parti içinde her kesimden insan olmalı,belli bir kalıp içinde olunması doğru değil,oylar ve partiye güven bu sayede çoğalır :-* Yanılmıyorsam Osman yağmurdereli hayatında hiç siyasete el sürmemiş,şarkıcı-yönetmen birisi nasıl milletvekili olabiliyorsa vitrin güzelininde olması bir hayli doğal ![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
Tebrikler asimov Vitrin yapalım diye partiyi mahvetmeyelim. ipekçi'nin partiye katılması bize hiçbirşey kazandırmaz. Ama herşeyi kaybettirir. Dengeyi muhafaza etmeyi bilmek lazım. Merkez merkez de bir yere kadar merkez |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Sanki bizim aldığımız karara göre Cemil İpekçi meclise girecekmiş gibi konuşuyoruz...Mehmet bir laf attın ortaya düştü yine çenem... :D
Muhafazakarların birşey diyeceğini sanmıyorum...Ben de muhafazakarım... Ama Cemil İpekçi'nin çevresinin onun bu atağı karşısında Ak Parti'ye yöneleceğinden emin olduktan sonra, bu davranışı şu sanat camiasında etkili olduktan sonra neden olmasın ki? Çünkü kendisi muhafazakar değil, hatta çok uzak ama Ak Parti'yi seçmiş...Çevresini ve bütün insanları düşündürücek nokta bu zaten... Ben olaya dini açıdan bakmayarak söylüyorum düşüncelerimi...Cinsel sorunu sebebiyle yadırganan bir insan değil ki partimizin değerini düşürsün...Biz hoşnut değiliz orası ayrı...Ancak dini açıdan bakıcak olursak tabi ki Allah (c.c) 'ın açıkça lanetlediği birşey bu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() niye onunda partisi?
o da belki şimdi aramızdadır hatta kendisine ak amca diyodur ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Partiye oy veren biri olarak onuda görmek isterim dedim Nisa ben napim
![]() Merak ediyorum,diyelim ki Cemil İpekçi meclise girdi chp milletvekili olarak,ak partililer Merve Kavakçı'nın gördüğü tepkiyi Cemil İpekçi'ye mi gösterecek ? Hani özgürlük ![]() Dini siyasete alet etmeyin :D laikçi oluverdim :o |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Laikçi oluverelim :-*
Açık görüşlü olması,fikirlerinin partiye paralel olması,farklı bir kesime hitap etmesi güzel şeyler ancak bu tarz kişiler kimsenin fikirlerini değiştiremez hele ki fanatik laikçilerin ![]() ![]() Bence bu adama sıra gelene kadar birçok aydınımız var onları alalım ne dersiniz ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |