![]() |
#411 |
![]() ˙·٠٠•işte onu yapamaz sıkıyorsa yapsın˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
![]() İspanyolların bir atasözü var ve ben bu sözü çok severim.
Tanrı unutmaz, erteler ... Yani bunu türkçeye çevirirsek ben şunu anlıyorum. Allah akp'ye son bir şans verdi , Değerlendirmek akp'ye kalmış ... Yani zaman dilimini geniş bir biçimde açtı ... Zaten şöyle bir yorumda bulunmak gerekirse ... Anayasa mahkemesi akparti'nin odak haline gelmesini onayladı ... Ancak türkye'nin şu an içinde bulunduğu ekonomik krizi, siyasi krize çevirip sorumluluk almak istemedi ... Yani bir gün bir cumhuriyet başsavcısı laiklik hakkında dava açtığı zaman akparti anında kapatılacak ... Yani oylama, savunma, raportör hepsi devre dışı durumunda bir atasözü daha var, buda türk atasözü bunu daha çok severim ... Eli öldürme korkut diye ... Benden söylemesi revizyon (yeniden gözden geçirme) yapıp yapmamak size kalmış ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
![]() Kıskananlar ÇAtır çatır çatlasın .
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
![]() Arkadaş hala bazı belediye başkanları akpartinin suçsuz olduğunu kendilerinin aslında sütten çıkmış ak kaşık olduğunu söylüyorlar ... Bile bile lades olmaz 'ki ...
Cemal gürsel diyorki 1960'de laikliği korumak adına yapıyoruz bu darbeyi türkiye için yapıyoruz bunu diyor bunlar hala aynı terane ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
![]() Haberi duyunca baykalın yüz ifadesi nasıl oldu acaba.. Buralarda solcular çok öfkeliydi :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
![]() AK Partimiz kapatılmadığına göre Ergenekoncular işlerini yarım bırakmasınlar :D :D
![]() Gerçi it iti ısırmaz ama...neyse ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
![]() Çok mutlu oldum o gün hayatımın en stresli dakikalarıydı Haşim beyin açıklamaları sonunda felaha erdik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|