![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
1-Bu aklı kıt arkadaşımız kendince bir araştırma yapmış ve ilk olarak şunu bulmuş diyor ki haberin linkini attığım ajans5.com haber sitesi Milli Görüşçüymüş...Soruyorum sana sayın vekilimiz ROJ TV'ye açıklama yapınca PKK'lı mı oluyor? Adamların fikirleri neyse ne beni ilgilendirmez? 2-Demişki rahatsız olduğu bir avatar var( CHP-MHP-SAADET üçlüsünün olduğu) Şimdi sana soruyorum ahmak kardeşim ben o avatarın sahibine neden değiştirmesi gerektiğini de söyledim onu da bulup getirir misin? O arkadaşa dedim ki biri çıkıp AK PARTİ logosunu klozetine koysa sende çıksan niye koydun desen o kişi de sana hak ettiği yere koydum dese sevinir misin? Sence bu açıklama ajanlık mı iyi niyet mi? 3-Şimdi de bu zavallı arkadaş bir şeyler bulamayınca benim avatarıma kafayı takmış.Ben bu avatarında cevabını vermiştim oysa ki ama madem kafa biraz kalın bir daha söyleyeyim. Ben bugün Ak Partiliysem bu partiyi hak gördüğüm doğru gördüğüm için burdayım.Körü körüne takım tutar gibi parti tutmam.Doğru varsa bangır bangır bağırırım yanlış varsa da çekinmeden söylerim.Başbakanımızın bu hareketi tüm müslümanlar ve benim için yanlıştır.O yüzden de bir Ak Partili olarak: EVET KINIYORUM 4-Ak Partili vekillerimizin PKK'nın yani binlerce Müslüman kardeşimizi acımasızca katledenlerin kanalına çıkıp açıklama yapması ne kadar doğru? Başka kanal mı kalmadı da oraya açıklama yapıyor? Eğer sen buna bu doğru diyorsan benden sana bir tavsiye o gözüne taktığın at gözlüklerini çıkar at bir kenara da vicdanına sor. SON OLARAK SÖYLEYECEĞİM BEN SİZDEN DAHA ÇOK AK PARTİLİYİM.BENİ BAŞKA BİR PARTİLİ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞMAKTAN VAZGEÇİN. Not: Prensibim olduğu için kimliğimi açıklamayacağım.Adım Musa Bilal... Kalın sağlıcakla...Benimle uğraşacağınıza vatanımızın başına bela olmuş çetelerle,örgütlerle uğraşın. |
||
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Bana bak lan benimle düzgün konuş o ahmak kıt akıllı laflarına boğazına sokarım senin !! sözde cevap veriyorum diyorsun ama İYİ KIVIRAMIYOSUN. Başbakanımızın yüzlerce kez koşturması, toplu açılış törenleri, muhalefete dünyaya en güzel cevapları varken kalkmış neyi avatar yapıyosun ! asıl aklı kıt ahmak sensinki o fotoğraf üzerine düşennmiyorsun bile, o resim çekildi ama neden çekilmiş, başbakan niçin oraya gitmiş turistik gezi içinmi gitmiş bunu dahi düşünemiyorsun. Burda birkaşık suda AK Partiyi boğmaya çalışıyorsun. Asıl ajan sensin. Niye söyleyemiyorsun nerenin BAŞKAN YARDIMCISI olduğunu ?? ayıp birşeymiki ? Yoksa Saadet Partisininmi il başkan yardımcısısın ? Avatarından rahatsız olmuyorsunda o muhalefeti espirel eleştiren resimden rahatsız oluyorsun ! O kadar muhafazakar site varken milli görüşçülerin ajansını tavsiye ediyorsun, ettiğin site nasıl çarpıtarak saldırıyor gördüm bugün. Kısaca İYİ KIVIRAMIYORSUN sende senden kaç tane varsada bin nefrin BAY AJAN
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() suskunluğum asaletimdendir,her lafa verilecek cevabım vardır fakat lafa bakarım laf mı
diye adama bakarım adam mı diye,yönetici arkadaşlar kendini bilmez bu ahlaksızı forumdan atmanızı istiyorum. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Sizi muhatap alıp cevap vermeyeceğim.Anlamıyorsunuz çünkü...
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Musa Bilal rumuzlu üyenin; muammalı beyanatları,AK Partili gözüküp AK Partiyi en sert şekilde eleştirmesi,din üzerinden siyaset yapması,açıkçası bu şahsın provokatif eylem peşinde olduğunun göstergesidir!Bu nedenle konu kilitlenmiştir!
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|