AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-21-2010, 03:05   #151
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu siteye bi bakayım yahu, epeydir girmiyorum. En son 23.03.2009 da yazmışım, bi kontrol edeyim yaramazları

Arkadaşın (noktaların efendisi) dediği gibi yazılıyor ve buna müsade ediliyorsa gerçekten ayıp edilmiş demektir.

MÜCAHİD55 kardeş, bakarız demişsin, bi görevin var mı forumda?
üyelerenin yazdıklarına müdahale etme gibi bir görevimiz olmasada , bizim forumumuzda böyle ifadeler hoş karşılanmaz, bende hoş görmem . sürekli mgf yi takip eden biri olarak ben böyle sözler görmedim bırakın bunları burada neredeyse her konuda olan ahmak, gibi benim şahsıma yapılan hakaretler orada olmaz.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-21-2010, 03:24   #152
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
mhfzkrdmkrt34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi gözlükleri taktın gene göze forumlara falan girmeler
Ya girmeyim mi? kaç gündür uğraşıyoruz burda, o forum sanki bütün milli görüşçüleri temsil ediyormuş gibi aklına geleni yazıyor arkadaşımız

Bi gireyim de biraz bakayım dedim

Taktığım gözlük sizinkilerden ama buna emin olabilirsin, yakın gözlüğü
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-21-2010, 03:31   #153
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
üyelerenin yazdıklarına müdahale etme gibi bir görevimiz olmasada , bizim forumumuzda böyle ifadeler hoş karşılanmaz, bende hoş görmem . sürekli mgf yi takip eden biri olarak ben böyle sözler görmedim bırakın bunları burada neredeyse her konuda olan ahmak, gibi benim şahsıma yapılan hakaretler orada olmaz.
Yok size katılmıyorum, özellikle forumlarda önceden onay gerektirmeyen forumlarda maalesef olumsuz sözler her zaman oluyor.

ha yazılır müdahele edilir silinir dersen buna bir şey demem, ama maalesef her forumda kötü söz olabiliyor.

keşke olmasa herkes tartışma uslubunu bilse, sadece tartışsak, sonra allaha emanet olun diyerek çıkabilsek.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-21-2010, 11:56   #154
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Bahsi geçen forumda hakaret vesaire olduğunu görmedim, bir kaç kişinin üslûbundan kaynaklanan belki bir iki söz olabilir . Bir kaç kişiden yola çıkıp forumu çerçevelemeye çalışıyorlar..
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)