![]() |
#41 |
![]() ya harbiden o imza pek durmamış ben her seferinde balyoz diye okuyorum :R onun yerine akkurt koyun ,hatta yavuz sen güzel çiziyon en şöyle güzelinden bi imza yap bende koyarım vallaha
![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Olm Yobazı nasıl okumuyon la...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() iyi dedin
![]() eşref reis nası bi imza istersin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
Mesela çoban oyu ile kendi oyunu farklı tutan o sosyete hanımın domates soyduğunu bir hayal et. Edebilir misin? Edemezsin. Kesin kabuğuyla yiyordur. Hatta günümüzün altın günleri düzenleyen sosyete hanımları da kesin kabuklu yiyordur. Kabuk soymayı öğrenmek yerine de sayfa sayfa kabuğun faydaları üzerine kitap okurlar. Çoğu doktordan bile fazla bilirler kabuğun faydalarını. Ben kasabalıyım. Git anadoluda benim köylü analarımın yanına. Sana kabuklu domatesi hiç yedirir mi? Kabuklu elma hiç yedirir mi? Kağıt gibi soyar onları. Kabuğun bir yüzüne bakınca arkası görünür. Sonra da o elmayı bir bir tabağa güzelce dilimler. Yanına da elini silmen için ıslak bezini getirir. Afiyetle yersin valla. Haksız mıyım Nûn? Neyse hadi. Meyve sebze kabuğu soyamayan gençlerimizin fazla üzerine gitmeyeyim. İnşAllah ileride öğrenirsiniz. Söz meclisten dışarı ![]() Osmanlı - Türk kültürünü yansıtan; geçmişini unutup, tembelliğe mazeret arayan; sosyete kültürüne de tokat gibi inecek bir imza olsun. Tabi böyle bir imzayı sen çizebilir misin? orası da ayrı bir konu. (: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Başka işiniz yokmu domatesin elmanın kabuklarıyla uğraşıyosunuz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() ![]() Zevkler ve renkler tartışılmaz..İsteyen soyarak yer isteyen soymadan; isteyen közler, isteyen kızartır..Önemli olan yemek..Patlıcanın dalından koparıldığı anda yenildiğini gördüğümden beri bu tür konular anlamsız geliyor artık ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Valla babam bugün pazardan almış kilosu 2.5 tl
![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]() |