Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı
Keser döner sap döner,birgün olur hesap döner."Şimdi ben asıl yuvama döndüm" diyen ve AKP'ye katılanlar, sonradan bu tükürdüğünü yalamazsa namerim.Zira arpalık olmayan yere kimse yanaşmıyor.Ülkeme hakkıyla hizmet etmek hak getire!."Nerde güçlü bir parti varsa ben ordayım" anlayışı ile bu ülkeye bir şey kazandırmaz.Yakında göreceğiz bakalım anyayı Konya'yı.O AKP'ye katılanlar yan çizip, "bana haksızlık ettiler" bahanesiyle yine AKP''den ayrılacaklardır..İşte biz o zaman bunun hesabını elbette ki onlara soracağız.
Şu ülkeye gerçekten hizmet edecek birileri çıkarsa ben onların ayağının altını öpeceğim.Hülasa bu ülkede siyaset, "halkı nasıl kandırabilirim ve oylarını nasıl kapabilirim "diye yarış etmekten başka bir şey değildir.İktidardakilerimiz dış politikada hiç başarılı olamadı.İç politikada polemiklerden başka bir şey yaptıkları da yok.O halde bu gidişat nereye kadar olacaktır,.ülke nasıl düzlüğe çıkacaktır?.AKP iktidarında terör iyice azdı.Buna kesin çözüm bulan da çıkmadı..Öncelikle içimizde ki vatan hainlerini şöyle bir ayıklarsak terör meselesi kendiliğinden çözülecektir.
Siyonizmin güdümünde olan bu iktidar ve zihniyetle bu ülke istenilen konuma asla gelemez.İşte size "hodri meydan" diyorum...
|
son kisim hariç katiliyorum bizim partimiz hiç kimsenin güdümünde degil onun disindaki fikirlerinde dogruluk payi var , abdüllatif senerleri, erkan mumculari unutmadik . bu davaya gönül verdiysen ilk günden beri akparti çatisi altinda olacaksin tipki sayin Gül ve sayin arinç gibi gerçek dava adamlari.
elbetteki partimiza herkezin katilmaya hakki vardir ama 2001 de kurulan partiye 10 sene sonra gelip katilirsan ve ben partime döndüm dersen , sormazlarmi adama simdiye kadar neyi bekledin diye ?
bence samimiyet herkeze lazim