AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-17-2012, 20:12   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart MHP'li vekilden şok sözler
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde erlere yönelik "angaryalara" savaş açtı. "Tek oğlum var. Askere gönderdiğimde general eşinin bavulunu taşımasını istemem" diyen Türkkan, erlere yönelik angaryaların kaldırılması için yasa teklifi hazırlıyor

TBMM'de verdiği soru örnergelerinin yanı sıra sık sık sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bugün de Türk ordusunda ihtiyacından fazla rütbesiz erat bulunduğunu belirterek, "Ben, oğlumu genaral eşinin bavulunu taşısın diye askere göndermem" dedi.

MHP Kocaeli
Milletvekili Lütfü Türkkan, çeşitli konuları dile getirdiği sosyal paylaşım sitesi Facebook'daki sayfasında bugün de rütbesiz asker konusuna değindi. Silahlı Kuvvetler'deki rütbesiz personel sayısının gereğinden fazla olduğunu savunan Lütfü Türkkan, "Ordunun ihtiyacından fazla rütbesiz erat mevcudu olduğunu düşünüyorum? Orduda ütücü, kuaför, şoför aşçı, temizlikçi gibi hizmetler, neden vatan hizmeti sayılır anlayamam" diye yazdı. Lütfü Türkkan, şöyle devam etti:

"Ben oğlumu general eşinin bavulunu taşısın diye askere göndermem. Havalimanında görüyorum generalin eşi hanımefendi iniyor, iki mehmetçik de bavulunu taşıyor. Bu ne? Vatan hizmeti mi? Askerlerin vatan savunması dışında işlerde çalıştırılmasını engelleyen bir kanun tasarısı için, ben ve birlikte çalıştığım danışman arkadaşlarım gerekli çalışmalara başladık."
(dha)

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)