AK Gençliğin Buluşma Noktası


 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-11-2014, 14:06   #11
Kullanıcı Adı
fican
Standart
Türkçe’de her mevzûda kullanılan, basit hitaplarda da ifâde edilen, ancak zâhirî ulemânın kıskançlığının zuhûrundan başka îzahı olmayan “dost” demeyi bırakalım da evliyâya “evliyâ” diyelim. Hazret-i Kur’ân’ın da mânâsını bu yönlü tahrif etmeyelim, lütfen. ALLÂH’ın rahmetinin tecellîsi olan evliyâsı arzda her zaman vardır, kıyâmete kadar da olacaktır. Aksini düşünmek Hazret-i ALLÂH’a noksan sıfat ve zulüm isnat etmektir.

“Evliyâma ezâ edene harp îlan ederim” hadîs-i kudsîsini huzûrun için hatırından çıkarmıyasın. Hazret-i ALLÂH’ın harbi olur mu? diye hafife almayasın!

Benî İsrâil’in müşrikleri Mûsâ (aleyhi’s-selâm)’a
“--Yâ Mûsâ” dediler “ALLÂH’ın azabı ile bizleri korkutuyorsun. Ama biz böyle bir şey göremedik!”
Hazret-i ALLAH, Mûsâ (aleyhi’s-selâm)’a :
“--Yâ Mûsâ, biz onlardan göz yaşlarını aldık. Bu belâ onlara yetmiyor mu?” diye buyurdu.


PİRİ GALİBİ
fican isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
tasavvuf


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi