Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bayonet Nickli Üyeden Alıntı
AKADASLAR BİZİM OKULDA DA VAR YOK MHP GENCLİK KOLLARI BASKANI FALAN OKULDA DURMADAN KONTAK İÇİNDELER BASKALARIYLA MESELA BİZİM NEDEN OKULLARDA KOLLARIMIZ YOK ANLMIYORUM MERAK ETMEYİN BİZİM OKULDA ÜLKÜCÜLER KORKULARINDAN ÖYLE AFİŞ ASAMIYORLAR BİZDEN KORKUYORLAR
|
aslında bu bizim siyaset ahlakımıza uymuyor ondan...yani biz de teşkilatlanacapız tabii ki ama insanlara söyleyeceğiz siyasetimizi dışarıda ilçe teşkilatlarımızda yapacağız....üniversiteler siyaset yeri değil başbakanımız da böyle düşünüyor....daha önce bir milletvekili bizde de reisler gibi olsun demişti oradan biliyorum
|
evet okullar siyaset yeri değil ama sözde ülkücülük aldı basını gitti gurbette okuyan gençler olmazsa olmazı oldu ocaklara gitmek bu vesileile bizim de teşkilatlanmamız şart oldu. o ocaklara gidecek gençlerin alternatifi yok. her gencte bu psikoloji olmayabilir ama çogun da da gurbete geldiği için bir ürkeklik var. kim tepki koyarsa koysun ben ünv de teşkilatı kurdum reis kulaga hoş elmiyor adını da okul temsilcisi koyduk ve geçen yıl haydi arkdaşlar gelin dediğimiz de 1 ögrenci bulamazdık gecen hafta kongremize kendi istekleri ile 36 ögrenci katıldı..