AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-20-2008, 02:36   #11
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
doğu insanı ile pkk terör örgütünün yakınlaşmasını önleyecek her projeye, aklı selim olanlar desdek vermek durumundadırlar,,terör örgütünün yöre halkıyla yakınlaşmasını sağlayan tüm unsurlar devlet eliyle bertaraf edilmelidir,ta kii,,doğunun dinamik gücü devletiyle omuz omuza verebilsin,,şer güçlerin gözünü diktiği kendi hesaplarına emeller beslediği doğu ve güneydoğu bize aittir başkalarına değil,,bize aittir kürtçe,bize aittir türkçe,,bize aittir çerkezce,ve dahi nice nice etnik dil ve lehçeler,,,,,trt televizyonu, bir kanalını kürtçe yayına ayırır daha sonra talep gelirse başka etnik dil ve lehçelerde yayın yapılması için çalışmalar yapar,,,bende nusret kardeşimiz gibi çerkez kökenliyim,ama ana dilimi komuşamıyor ve konuşulanı anlamıyorum,,bana büyüklerimiz sitem ediyorlar lakin ben güzel türkçe konuşabilmenin sevdalısıyım,,,başa dönecek olursam,,,pkk illetinin elinden tüm argümanları, enstrümanları almak adına bu tip faaliyetleri ve projeleri doğru buluyorum,,,,,elbetteki hepimizin birer türk vatandaşı olduğu gerçeğinide göz ardı etmemek koşuluyla bu adımlar atılmalı,,tek bayrak,tek vatan,tek devlet,tek millet,,,lazıyla,çerkeziyle,kürdüyle,türkmeniyle,e rmenisi,rumuyla,,türk vatandaşlığı çatısı altında yaşayacağız ilelebed,,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)