AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-10-2008, 17:18   #11
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
Abdullah KAÇ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Benim sürüm yok merak etme benim için endişede etme beni başkalarının yalnız bırakması diye birşey söz konusu değil. Benim gibiler tarihten silinmez endişe etme 4000 yıldır dünyanın hiçbir gücünün bizi silmeye kudreti yetmedi. Şimdi konunun merkezine dönelim ben diyorum ki bu Ülkede azınlıklara hak tanımanın önü alınmaz burası TÜRKİYE Cumhuriyeti bu bayrağın altında yaşıyorsanız kurallarına uyacaksınız daha fazla özgürlük demokrasi vs. isteyen kendisine bu hakları verebilecek bir başka Ülke zümre vs. bulabilirse oraya gitsin benim açımdan bir problem yok ya bu ülkenin tüm unsurları dinamikleri tavizsiz bir şekilde Vatanına mutlak itaat edecek hayal peşinde koşmayacak yada bunun dışındakiler bedel ödeyecekler bu Millet ne kadar Vatansever çıkardıysa bir o kadar da hain çıkardı bünyesinden tarihi aç oku 29. kürt aşiret isyanının temeli bağımsızlık istenmesinden kaynaklanmıştır sonuçta ne elde edebildiler hiç bir şey dağdan gelip toprak alamazlar toprak alma amaçlarıda yok zaten sadece Ülkeyi zayıflatmak amaç. 300 milyonluk TÜRK dünyası kürt politikası güttüğünü zanneden pkk lı mahlukların verdiği yarayla yıkılmaz öncelikli olarak ya itaat edeceksiniz yada gideceksiniz.
Arkadaşımız Türk olduğunu her defasında vurguluyor. Bunu Profilinde nereden kısmına da TANRIDAĞI yazışından bile anlayabiliyoruz.

Siz Türksünüz. Bizde Türküz. Peki neden forumdaki bunda kişi sizi anlayamıyor? Hak veremiyor?

Yani siz Türkmüşsünüzde başkası Türk değilmiş gibi bir durum var ortada.( Başkan bazılarına TÜRK lüğü şırıngayla enjekte etsen bünyesi kaldırmaz kabul etmez.)

Nedir bunun sebebi? İşte bende bu konuda yorum yapmak istedim...

Siz 4000 yıldan bahsediyorsunuz. Evet 4000 yıl kısmı doğru fakat bir yönüyle yanlış. Sizi anlayamamızın sebebi Türklerin islamiyeti kabul etmesi tarihi ile başlıyor. (İslamiyetin bayraktarlığını TÜRK ler yapmıştır yaygınlaşmasındaki en büyük pay TÜRK lerindir bunu kimse inkar edemez.)

Türkler 4000 yıllık köklü bir ırk. Fakat Türkler islamiyetten önce ve islamiyetten sonra Türkler olarak ikiye ayrılabilir. Biz bunu genelde pek ayırmıyoruz ve gerekte duymuyoruz fakat sizin tutumunuz noktasında bu ayrımın farkkında olmak gerekiyor. ( Ben İlah-i kelimetullah için Turan için üzerime düşen herşeyi yapmaya hazır bir bireyim TÜRK lük yönüm yanlış anlamara yol açıyor olabilir bu benim hatam değil.)

Görüşleriniz tutumunuz tavrınız. İslamiyetten önce Türkler ile birebir uyuşuyor.

Fakat Türkler İslamiyete girdiklerinde. İslam dinine inandıklarında. Değişen çokşey oldu. (Gayri müslim TÜRK mü müslüman gayri TÜRK mü derseniz müslüman gayri - TÜRK derim fakat kan bağıda bir o kadar önemli.)

İslamiyet sevgiyi hoşgörüyü getirmiştir bizlere. Anlayışı ve abiliği öğretmiştir. Korumayı gözetmeyi öğretmiştir. Lider olmayı ve insana saygıyı getirmiştir. Ki nitekim Ecdadımız bu yönüyle hala kendisinden bahsettirmektedir. Osmanlıyı inceleyebiliriz bu konuda...

Bu tespiti yaptıktan sonra. Tutumunuzun islamiyetten önceki Türkler sınıfına girdiğini yenilemeliyim. Osmanlıyı inceleyip örnek alınız. Ecdadımızın amacı hedefi ne idi? Kültürü ne idi? İnsana bakışı ne idi? Farklılıklara bakışı ne idi? Bunlar ıiyi irdelemek gerekiyor. Tabiki Türküz. Fakat o islamiyete geçiş noktasında Türklerin çok kazanımları olmuştur. Ve biz Türküz derken İslamiyetten sonraki Türklerdeniz. Öncesinede saygımız var. Fakat sınıf olarak biz onlardanız. Sizde kendinizi analiz ediniz. Ve eğer İslamiyetten önceki türklerden iseniz. Bu konuda diyecek sözümüz yok. Fakat bunu bildirmelisiniz.(Ben tarihimi mirasımı yanlışı doğrusuyla kabullenmiş Atalarımın emanetlerine her daim bağlı biriyim burda birbirimizi anlamamız gerekiyor ben burda kimsenin kutsalına ters birşey söylemiyorum bir kutsallık mukaddesat varsa emin olun benimde mukaddesimdir.)

Yok sizde İslamiyetten sonraki Türklerden iseniz. Okumanız öğrenmeniz gereken çok şey var. Eğer bu kefedeiseniz. Biliniz ki etrafınızdakiler arkadaşlarınız dostlarınız veya okuduğunuz kitaplar size Türklük diye islamiyetten önceki Türklüğü anlatmışlardır.

İnşallah faydalı olmuşumdur.

Benim buradaki yazılarımın temelinde ne bölücülerin evrim yada teorileri nin nede yaptıklarının karşılığını verme niyetim yok onlar için bu kadar yorum yapmam. Konunun temelinde onlarca kez belirtmeme rağmen burdaki bir üyenin büyük puntoyla yazıyorum TÜRK askerlerinin ve PKK askerlerinin Diyerek cümleye başlamasından kaynaklanmaktadır. Kimse kimsenin kutsalına laf söyleyemez Mehmedlerle dağ çakallarını aynı kefeye kim nerde aynı kefeye koyarsa benim söyleyecek çok lafım bulunur bunlardan bir kısmınıda dile getirdim fakat diğer arkadaşlar pkk sempatizanı yazılardan ders çıkarmamış (büyük ihtimalle okumamışlardır bile) benim TÜRK lüğümle ilgili yorumlar yapmışlar yarası olan arkadaşlarında TÜRK kelimesinden bu kadar korkmalarını anlayabiliyorum bu yüzden herhangi bir şey söylemiyorum.

SELAMETLE.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)