![]() |
#1 |
![]() Yakalanmak için geldi ama yakalamadılar(!)
![]() Ergenekon operasyonunda adı geçen Tuncay Özkan, " "Türkiye'yi bir grup gericinin eline bırakmayacağız. Biz buradayız, bir şey varsa beni de gözaltına alsınlar" dedi. Bodrum'dan İstanbul'a gelen Özkan'ı, Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 100 kişilik bir grup karşıladı. Özkan'a destek veren grup, ellerindeki "Hepimiz İlhan Selçuk'uz" yazılı dövizlerle "Türkiye laiktir" sloganları attı. Havaalanında bir açıklama yapan Özkan, "Türkiye'yi bir grup gericinin eline bırakmayacağız. Biz buradayız. Bir şey varsa beni de gözaltına alsınlar. Bir kaç tane gerici gazeteci ismimizi yazılarında yayınladı. Ben kimseden korkmuyorum. Türkiye için savaşacağız" dedi. Ergenekon operasyonunda adı geçen gazeteci-yazar Tuncay Özkan, Cumhuriyet gazetesi önünde yaptığı açıklamada, "Ben hiçbir yere gitmiyorum. Gözaltına alacaklarsa gelsin alsınlar, kimseden korkum yok" dedi. Anons İşe Yaramadı Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk'te, canlı yayında, "Tuncay Özkan şu anda İzmir'den uçağa bindi ve İstanbul'a geliyor. Daha sonra Cumhuriyet gazetesinin önüne gidecek. Gözaltına almak isteyenlere duyurulur" çağrısı yapılmıştı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|