![]() |
#1 |
![]() ![]() Oyuncular : Russell Crowe , Christian Bale Yönetmen : James Mangold “**** “Unforgiven”dan beri yapılmış en iyi Western” – Roger Ebert, Chicago Sun-Times “Ben önce Mangold’un filmini izledim, sonra orijinalini. Hangisi asıl, hangisi suret bilemem ama Mangold’unki çok daha “işin aslı” gibi duruyor” – Fırat Yücel, Altyazı Bir western klasiğinin yeniden çevirimi olan film, “Identity” ve “Walk The Line” adlı filmlerle adını duyuran James Mangold imzasını taşıyor. Arizona, 1800’lü yılların sonu… Kanun kaçağı Ben Wade (Russell Crowe) ve çetesi Güney Demiryollarında korku saçıyorlardı. Ancak Wade hiç beklenmeyen bir anda yakalanır. Bu azılı katili mahkemeye götürecek olan 3:10 Yuma trenine canlı teslim etme görevine iç savaş deneyimi olan ve çiftliğinde hayatta kalma savaşı veren Dan Evans (Christian Bale) gönüllü olur. İkiliyi tehlikelerle dolu bir yolculuk beklemektedir. Özel Seçenekler Yuma''ya Yolculuk Kanundışılar, Çeteler ve Sahtekarlar Epik Bir Hikaye Çıkartılmış Sahneler Hepsini Seyret Darden, Nez''e Karşı Darden, Monty''ye Karşı Al Pinkerton''un Dili “Meksika konusunda samimi miydin?” Kirlenmiş Ruhlar Mutfak Aletleri "Bu benim oğlum!" - Saman ve Çimen Fragmanlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|