AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-02-2008, 18:41   #27
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart İran,Türkiyeyi Vuracak !
son zamanda abd ve israilin irana saldırı provası yaptıkları söyleniyor. bence irana yapılacak bir müdahale israilin yok olmasıyla sonuçlanır. iran da çok büyük yara alacaktır mutlaka. fakat savaş başlar başlamaz israil hem iranın şahap füzeleriyle hemde filistinden hamas, lübnandan Hizbullah'ın saldırılarına maruz kalır. sadece hizbullah'ta israili rahatça vurabilecek 100 binin üstünde füze bulunuyor. hizbullah'ın casus uçakları da mevcut. israille yaptıkları savaşta güçlerini gösterdiler. abd afganistan ve ırakı işgal ederek iran'ı kuşatmış durumda. belli ki irana saldırı yapmayı düşünmüşler yıllar önce. bugün ise saldırıyı gerçekleştireceklerine pek ihtimal vermiyorum. özellikle hizbullah ve hamasın güçlenmesi işlerini çok zorlaştırdı. irana saldırmaya cesaret edemezler.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi