Saadetliler. Size sesleniyorum.. Şimdi sorsam Müslümanım dersiniz,Elhamdulillah Ama nasıl oluyorda Kendinizi CaHP nin çizgisine inersiniz? Ne alaka ;) Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun.. Ak Parti Kapatılsın veya Kapatılmasın, Ben bu yolda can vermeyeceksem Banada yazıklar olsun.. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan... Allah c.c Sizlere ve Cümlemize hidayet eylesin.
Cehape Faizi akap faizi destekliyor,Cehape amerikanci sizdee eee cehape sizemi yakin bizemi ?,onlar bizim kullandigimiz söylemleri kullaniyorsa bizim kabahatimiz ne?,kardesim sasmaladigini kabul et,dikkatini cekerim amerika nin kuyrugunda dolanan biz degiliz :D
sen "c" leri neden yazamiyorsun yoksa klavyen mi bozuk .. adami kapidan kovsak, bacadan giriyor .. sormasi ayip chp yle ayniysak neden bize muhalefet bu arada sizin tabela partisini ben muhalefet olarak bile kabul etmiyorum, kendi capinda siyaset yapan aile partisi
sadece klavyen degil, beyindede var bozukluk!.. ya sana ciddi bir soru soracagim sende hic gurur, haysiyet yok mu neden defalarca banlandigin, yüzüne tükürülen yere yine geliyorsun bunu cidden merak ediyorum,cevabini bekliyorum