![]() |
#1 |
![]() Selamun Aleyküm
Dün ''İskele Meydanı'nda da baya konuştular ama boş. 1-Türkler ayrımcılık mı yapıyor? 2-Kürt sorunu nasıl biter? Tüm bu sorular olmayan bir sorunu var etti. Sırası ile kısa bir şekilde cevaplamak istiyorum 1-Türkler müslümandır.Müslümanlarsa kardeş.Ayrımcılık yapmayız.Türkler Kürtlerden Kürtler Türklerden kız alıp vermiştir.Kan bağımız vardır.Çoğu Kürt birçok Türkten daha Türktür. Benim bulundugum muhitte hiç böyle bir sorun yok..Kürt halkı sadece biraz cahil..Herşeyin başı eğitim, eğitim seviyesi artıkça ben bu sorunların aşılacağına inanıyorum.Ayrıca benim çevremdeki Kürtler bizden zengin.!! Nasıl oluyor; çocukları erken yaşta çalıştırılıyor, 5-6 çocuktan baya para geliyor.Herneyse Sorunu Çözümü 1; EĞİTİM! 2.Sorun - Üstteki gibi eiğitm ama ortamın hazırlanması lazım bilindiği gibi pkk okula, camiye izin vermiyor.Öncelikle geniş çaplı bir operasyon topluluğu ile pkkya darbelerin en büyüğü indirilmeli, destekleyen ülkelere nota verilmeli. Sayısı 4binlerde eskiye oranda % 18li oranlarda azalma var..Bu uygulamalarla tamamen bitecektir. Sonra o bölgeye Okul-Üniversite-Hastane-Halk Eğitim kursaları vs vs Halk bunları görünce devletine bağlanacaktır. Laf değil İcraat lazım Kürt Kardeşlerimize.. Türk Kürt kardeştir Bölücüler Müslüman Olamaz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|