![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ? 01:26
2-İsim? Sanal ortamda herkes "Tek hece" olarak tanır. 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 29.12.1977 4-Dövmen varmı ? hayır. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? beni aglatacak bir sevgilim olmadı .. yani sevgilim beni aglatmadı üzmedi. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ikisine de protesto. 8-Tercih ettiğin rakam ? 2 9-Sevdiğin müzik türü? güzel olan her müzik. sanat - halk müzigi . serbest tarzlar. 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? karşımdakinin kendini bi şey zannederek konuşması . 12-Sevdiğin renkLer? bordo- mavi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? sacları agarmış beli bükülmüş bir pir-i fani .. 14-Aşıkmısın? ilk günkü gibi. 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem. 16-Tuttuğun takım ? Trabzonpor 17-OLmazsa oLmazın ? Ailem - kızım.. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Osman ( diyarbakırda imam ) 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? univerisite sınavındaki kat sayısını degiştirip bilg muhendisligi okumak isterdim. 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? işe geç mi kaldım acaba ?? 21-En nefret ettiğin hareket? düşünmeden verilen cevaplar.. 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? anlamsız bir soru .. başka biri olma durumu yok.. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ya söylerim ya da hic bir şey söylemem .. 24-Takma adın ? tek hece 25-En sevdiğin spor? Futbol - hız sporları ( F1 - rally yarışları ) 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Duruma göre degişkenlik gösterir. 27-Konu$tuğun diLLer? İngiilizce orta seviye. - arapça anlayabilecek kadar sadece .. konuşma iyi degil. :S 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? nasılsın .. ? 29-$imdi saat kaç? 01:35 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Mezun olalı 8 sene oldu marmara univ. den.. [/QUOTE] |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|