![]() |
#15 |
![]() En Aktif Üye: Ak_kelebek,Duyguseli,türk_of_the_TOON, ÜMİT-AK,K@RFeZ
En Yardımsever Üye: Ak_kelebek,Duyguseli,Dolunay Kadim En Ciddi Üye: Abdullah Kaç,Esra Özdemir En Çok Rastladığınız Üye: ultrAstribun, adem etyemez, ishakyilmaz, Gencdadaslar, Tarantula,turkuas, En Fanatik Üye:Ben ,Ak_kelebek,Ümmü_Seleme En Tatlı Başbelası üye: Dilek,Duyguseli,Neşe,Ak_kelebek En Geveze Üye: Boş konuşanlar En Karizmatik Üye: KaraEşref,YALÇIN KARACA, En Kibar Üye: KaraEşref,YALÇIN KARACA,Gönülden,Dilemma,Ruh-i zar, En Komik Üye: ![]() En Daimi Üye:Ak_Kelebek,Duyguseli,Gölge,Müjdat, FarukARSLAN. En Paylaşımcı Üye: alperen, ÜMİT-AK,Meçhul En Sevimli Üye: Azra,Leyal,Neşe,GüLeR_YüZLüM,Çilik,nazlı En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: xhidayet En Sabırlı Üye: KaraEşref,YALÇIN KARACA,Gönülden En Sakin Üye: Gönülden,AY_IŞIĞI En iyi İmza: Düş Hekimi En iyi Kullanıcı Adı:Alem_i Ervah, En Efendi Üye: YALÇIN KARACA,Gökmen,adem etyemez,KaraEşref En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: Son En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: Hepimiz En Özgürlükçü üye: Tüm forum En Aykırı üye: Rikopaşa En iyi Yorum yapan Üye: Ahmetermiş,YALÇIN KARACA,KaraEşref En Kendine güvenen Üye: Ben,Ak_kelebek,Duyguseli,Dilek En Anlaşılamaz üye: İshakyılmaz En Anlaşılır üye: Yetenekliyim herkesi anlıyorum En Yeteneğini yansıtan üye: ÜMİT_AK,alperen,[O]bjektif, En sevgdiğim üye:Ak_kelebek,Duyguseli,Dilek,Neşe,KaraEşref,Gönülden,AY IŞIĞI,Dilemma,Fatmanur, Feride,çilik,YALÇIN KARACA,can dostu kısacası tüm forum Nacizene düzenlediğim En lerde unuttuklarım varsa affola gönlümün en güzel köşesindesiniz ![]() Konu siyah gül 07 tarafından (05-22-2009 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|