AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-21-2009, 19:18   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Question Kürtçe mealli Kuran okuyanlar Müslüman değil mi ? Esra Elönü
Kürtçe mealli Kuran okuyanlar Müslüman değil mi?



Peygamberin ümmetim dediğine KÜRT mü diyeceksiniz?


Dağda kart- kurt sesi çıkararak yürüyenlere KÜRT diyen zihniyet!

Rantlarının büyüklüğüne göre küçük sırtlara DAĞLI mühürleri basıp, asit kuyularında erimiş insan koleksiyonu yaparak JİTEMİN göbeğini şişiren derinliği SIĞ güçler! Hırdavat statükocuları, taşralı hizipçiler, şarjöründen ümmet boşalttıran silah tacirleri, postalla devletin kursağında toprak bırakan PAŞALAR ve oğulları!

Aşk üstüne bayım diyerek komut alan ya sev ya terk etçi milliyet baloncuları! Gözünün üzerinde kaş var tellalcıları ittihat ve terakkiciler!

Dili, giyimi, mezhebi, meşrebi aynı potada görmek istiyorumcuların eşitlik adına yaptıkları dayatmalara şapkalarından alkış çıkaran asimileci kodamanlar!

Her sabah yataklarından kaldırılıp Türküm doğruyumcu koroyla bahçeye dikilen çocukları sıralayan patolojik milliyetçiler! Hepiniz işinize gelen yasaların işinize gelen kuralların değirmeninde başkasının tuttuğu taşın altına elini koyma sefilliğini Kürt dediklerinizi oyundan atarak göstermeye çalışıyorsunuz komik!

Kürtlerden kız alınmaz, Kürtlere kız verilmez, peki Kürtlerle secdeye gidilmez mi? Kim kimin bekçisi! Kim kimi bölüp çarpıp nemalanma sonucuna ters düşünce “YOK ELEMAN” ilan ediyor?

Napıcaksınız camilerde kürt safları burda tutulur diye ayrı bir manevi kabin mi inşa edeceksiniz? Kuran-ı Kerim’i anlamaları için zorla Türkçe mealinden mi okutacaksınız? Türkçeyi öğrenememişlerse bu dağ başında ötekileştirdiğiniz insanları kendinizden soyutlama cüretini sere serpe boca edip şivelerini duyduğunuzda mimiklerinizi sakata getirmenizle eştir.

Peygamber veda hutbesinde toprağı insana emanet ederken, hakkınızı helaliyle neşredin derken, birbirinize yaklaşın ama hart hurt kart Kürtleri ırkınızdan ve dilinizden dininizden veto edin diye mi haykırdı? Terörle Kürtlüğü birbirine karıştıran çok akıllıların papyonlu çok sevimli Ergenekoncuları darbeden çıkmış AK KAŞIK gibi görme çabaları bir kitlenin insanlığını haklarını hürriyetini itilmişliğini DAĞ ARKASI edemez!

Türk şarkı söyler,
Kürt ağıt yakar

Dağın önünü görüp arkasındakilere Hesap BİÇME!

ALLAHIN TOPRAĞI HEPİMİZE YETER SAKİN OL!

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi