AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-21-2009, 18:10   #11
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart
Facebooktaki o grup, ya kıskançlıktan yada bölücülük için açılmıştır. O yüzden büyütmenin anlamı yok. Alevi olmaktan çok mutlularsa derlerse desinler bana ne. Ne mutlu kürdüm diyene diyende desin. Ancak o demeler sadece oralarda kalır. Biz yüzbinlerce şehit vermişizte öyle temizlemişiz düşmandan bu vatanı. Bunu başarmış Türk Milleti, yokluk içindede kalsa canını vermiş ama birilerinin egemenliğinde hegemonyasında truva atlığında olmadan bağımsızlığını ilan etmiş. Türk milleti derken tüm bu saflarda bulunan herkes kastediliyor. Anadolu insanı kastediliyor, oradaki Türklük Türk ırkından gelmiyor o kstedilmiyor Anadoluluk birlikte olma başarmadır kastedilen. Orda burda yanımızda olan herkes Türk Milletidir.

Mezheplere inanmayan bir insan ya yolda kalır ya boğulur yada ebedi hüsrana uğrayabilir. Allah insanlara peygamberiini göndermiş, sen onu dinlemeyeceksinde kimi dinleyeceksin Senin içinde gönderildi o. Ancak ömrü 632 yılında bitti. Onun hayatını yaşadığı saniyeyi en iyi bilen 4 tane imam var. Bilgileriyle bunu anlatıyor hepside peygamberin yaptıklarını söylüyor. Ebu Hanife, İmam Şafi, Maliki ,Hanbeli... Bunlara uyman lazım, uymazsan büyük hüsranlara uğrarsın. Aradığını bulamazsın. Bunların aksini diyenler yapanlar mezhep değil sapkın bir kavim olurlar. Mezhepten olmazlar.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi