![]() |
#1 |
![]() Soru : Dünyanin en mutlu çifti kimlerdir?
Cevap: Adem ile Havva. Soru : Neden Adem ile Havva? Cevap: Çünkü; 1- Adem'in de Havva'nin da kaynanası olmadı. 2- Adem de Havva da aldatılmaktan korkmadı. 4- Adem: "Arkadaslarımla maç yapmaya gidiyorum" diyemedi. 5- Havva kız arkadaşlarını eve toplayıp akşama kadar dedikodu yapamadı. 6- Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhoş gelemedi. 7- Adem hiç uzun iş görüsmeleri için yurt dışına gidemedi.Gitse bile gittigi yerde otel odasında kalamadı. 8- Sevgililer Günü'nü unutmaktan dogan kavgalar çıkmadı. 9- Randevulara gecikince trafigi bahane edemediler. 10- Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartışmadılar. 11- Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarını davet etme gibi bir ihtimalleri olmadı. 12- Adem hiçbir zaman Havva'ya "Sen bu dünyada gördügüm en güzel kadınsın" derken yalan söylemedi. 13- Hiçbir zaman röntgenleyen var mi? diye tedirginliğe düşmediler. 14- Onlar enflasyon canavarıyla hiç tanışmadılar. Birikimlerini batırıp,alacak bankacılarla da hiç karşılaşmadılar. 15- Onlar mutluydular. Çünkü, ne sayıma gerek vardi, ne de sayılmaya. 16- Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar. Telefonda kavga da etmediler. 17- Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil, din, ırk tartışmasına girmediler... 18- Havva hiçbir zaman kıyafeti ile Adem'i çileden çıkartmadı. 19- Hiçbir zaman Havva, "Beni en son ne zaman sinemaya götürdün, en son ne zaman dışarıda yemek yedik" demedi. 20- "Senden baska gül koklarsam namerdim" lafı da gerçekti ve Havva da bunun dogru olduguna emindi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|