![]() |
#18 |
![]() En Aktif Üye: Akıncı, Minikkelebek, Noktaların Efendisi, özgün genç ve gözden kaçırdığım diğer arkadaşlar..
![]() En Yardımsever Üye: OTTOMAN-.::NûN::.-Yalçın KARACA En Ciddi Üye: Abdullah KAÇ-Vatkileyl-Leyl-i efruz-gönülden En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı En Fanatik Üye: Paraside_- .:Ay_Yıldız:. En Tatlı Başbelası üye: .:Ay_Yıldız:.-Ak Koza-Paraside_ En Geveze Üye: Kimseye geveze demek hadim değildir.. En Karizmatik Üye: Akıncı-Kara Esref En Kibar Üye: ishakyilmaz-gönülden- redyellow-Abdullah KAÇ En Komik Üye: .::NûN::.-Erhan KARACA En Sevimli Üye: Akıncı- .::NûN::.-Erhan KARACA En Sinirli Üye: Ömer bekir En Heyecanlı üye: fatih güneş En Sabırlı Üye: En Sakin Üye: Hatice En iyi İmza: Vatkileyl En iyi Kullanıcı Adı: Vatkileyl-Leyl-i efruz En Efendi Üye: Sayı çok buda kalsın ![]() En Muhalefet üye: Şu turşucu denilen kişi, pek turşucu demeyi sevmesemde En Bilimsel üye: Özgün genç-Alperen En Tekrarcı üye: Takip etmedim pek En Milliyetçi üye: En Özgürlükçü üye: Herkes En Aykırı üye: En iyi Yorum yapan Üye: Akıncı-.:Ay_Yıldız:. En Kendine güvenen Üye: Hmm kim olabilir ki:? ![]() En Anlaşılamaz üye: Bazen kendimi bile anlamadığım olur En Anlaşılır üye: Zıt kutupluda olsada herkesi anladım şimdiye kadar |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|