AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
Cihannur |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 32.81% |
Vuslata Hasret |
23 | 35.94% |
Feride |
30 | 46.88% |
Ukbâ |
42 | 65.63% |
Mavera (Galevera) |
29 | 45.31% |
barışcan |
23 | 35.94% |
HaArP |
18 | 28.13% |
Ak-Fırtınası |
14 | 21.88% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
![]() Bu kadar zamandır yarışma devam ediyor, o kadar birinci çıkardık... Redyellow Abimizin listeye girip çokça oy almasını neyle açıklayabilirsiniz peki... (Abi seni de konu mankenine çevirdik he ![]() Söyleme söyleme diyor; ama artık dayanamıyorum, bu kadar haksızlığa dayanamam maalesef, o yüzden yazıyorum... Yarışmanın finansmanı Yalçın Bey iken, neden kendi yarışmasına fesat karıştırsın ki, kendi kendine ödül vermek için mi? Neden bu kadar irdeliyorsunuz, neden bunlara gerek duyuyorsunuz ki? Yarışmadan çok, kaynaşma, keyifli bir ortam var meydanda, listeye yazılanlar da bunun farkında, bunu kim inkar edebilir, neden bu hazımsızlık anlamıyorum ki? Anlaşılması güç şeyler bunlar ya, mizacıma öyle ters ki! İnsan nasılsa diğerlerini öyle görürmüş... Demiyeceğim haksızlık edip de. NOT: Bundan sonra buna bağlı olarak, tüm yorumlarınızı sebepsiz sileceğim, bu son uyarımdır! Bu keyifli ortama limon sıktıracak değilim! |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|