![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
Numan beyin hatası olabilir ama her hata yapana gidip böyle iftarı basacağız, mitingi basacağız diye bir şey olabilir mi? Hatanın düzeltilme yeri kongredir. Hoca yapmayalım demiş numan bey yapmış, bunu bu şekilde mi düzelteceğiz? Çok çok büyük bir yanlış çok çok büyük bir terbiyesizlik. Erbakan hocadan asla vazgeçmem aynen senin gibi söylüyorum. Ama numan beye yapılan da terbiyesizliktir. Bu şekilde devam edilirse MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİ başkalarının müdahelesine gerek kalmadan tarihin derinliklerine gömülür gider! Tekrar edeyim: Bu yapılan terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır,iftar basmak nerde görülmüş? masaları devirmek, yemekleri yerlerde süründürmek nerde görülmüş? Bu mudur milli görüşçülük? Gerçekten çok büyük utanç içerisindeyim bu odunların yüzünden! Teşkilat istemiyorsa yapılır yeni bir kongre olur biter. Allah korusun şu saatten sonra yapılacak kongrede kan gövdeyi götürür! Bu olmaz diyebiliyor muyuz? ben diyemiyorum artık. UTANIYORUM! Alıntı:
Ama terbiyesizliklerine, edepsizliklerini sorgular ve çok net yazarım ki bunlar terbiyesizdir. |
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|