![]() |
#11 |
![]() 1-21:27
2-Sinan 3-24 yaş yay mış burcum ![]() 4-dövme yok 5-Hayır ağlamadım, göz yaşı Allah aşkı için dökülmeli 6-aslında kola içmem ama içenlerinde kola turka içmesini isterim yahudilerin ürünlerinden uzak dururum.kimseyede tavsiye etmem. 8-rakam 80 9-sevdiğim müzik türü vardı şimdi yok ilahi dinlemek daha keyifli 10-gül ü seveyim kırmızı gül 11-teneke muhabbetinden hoşlanmam 12-mavi 13-Kendimi gelecekte nasıl görüyorum saniyenin milyonda 1 ini yaşayacağımızın garantisi yok ki! 14-aşıkmıyım bir kadın ise bu hayır! 15-Ailemleyim fakat aramız pek iyi değil ![]() 16-önceden galatasaraylıydım şimdi kaleci kim onu bile bilmiyorum 17-OLmazsa olmazım mı? insanın imanı olsunda başka bişeye ihtiyaç yok 18-benden uzakta yaşayan arkadaşım Osman var bizim her fırsatta arar beni. 19-Hayatımda neyi değiştirmek isterdim? bilmiyorum ki derin konu bu 20-Uyandığımda ilk düşündüğüm şey hiç sabah kalktığımda neyi düşündüm diye düşünmedim ![]() 21-En nefret ettiğim hareket bi tane değil ki sizinde aklınıza gelenlerdir. 22-Başka biri olmak istemezdim. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? söyleyemediğim şeyi söylemek isterdim. 24-sinan80 25-En sevdiğim spor önceden futbol idi şimdi ilgilenmiyorum 26-Utangaçmıyım açık gözlümü utangaç değilim aslında. açık gözlü değilim kimsenin hakkını geçmesini istemem. 27-Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 29-lise mezunuyum : aöf adalet önlisans okuyorum |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|