![]() |
#1 |
![]() ![]() 11 kuşağında haber kanalları zaplarken cnn türkte bu haberi gördüm başladım izlemeye. Canlı yayındı,haberi sunan öyle bir sunuyor ki,bilmem izleyen varmı ? Sanki orada bir aksiyon var,beyin yıkamaca varmış gibi gösteriliyor. Özellikle üstü kapalı bir şekilde cemaat okullarının ne kadar gerici olduğunu,çağdaş olmadıklarını,LCD ekran tv izlemeyen,sadece Kur'an okuyormuşlar gibi gösterilmek isteniyor gibiydi -ki zaten öyleydi-. 13:00 kuşağını izlerken yine o hatuna bağlandılar canlı yayın olarak. Bu sefer hazırlıklıydı. Yanına bir emekli asker almış,ve tabi onun yanında da kızı var. Başladılar konuşmaya.Ses kaydı yapacaktım ki kaçırdım malesef. Akşam kuğında izlemenizi öneririm.İnanılmaz garip söylemler söz konusuydu. Bir sonra ki konuşmasını anca ses kaydı yapabildim. Ama o baba kızla konuşması yok mu 'vay babağn ananğn kemüğne' dedirtecek konuşmaydı. Hele ki ''çağdaşım atatürkçüyüm laikim'' vurgusu yaparken ki söyleminde,bu insanların dinsiz gibi gösteriyordu.Başka türlü anlamı yoktu çünkü bu insanların 'Kur'an' dağıtan yurtlara değil de 'LCD EKRAN TV' veren yurtları talep etceğini söylüyordu. Akşamleyin bir izleyin görün. LCD ile çağdaş olmak.Vay anasını yahu. Benim LCD 1080p 0,3w elektirik yapak,22 inc monitörüm var o zaman ben çağ atladım ![]() Bunda 3 dakikalık ses kaydı yapabildim anca.Bi dinleyin. http://hotfile.com/dl/66478315/198af...-0002.amr.html cnn türk sitesine eklemiş olabilirler belki videoyu.Kesin izleyin.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|