![]() |
#9 |
![]() Abi siyasi zemin diyorsun adamlar iyi kötü hatalı doğru bir siyasi partiye destek veriyorlar partiyi devlet kapatıyor terör yandaşlığı
eee zaten adamlar senin gözünden bakmıyorki ne pkk yı terör örgütü görüyorlar teröristler bu insanlara göre hak arama mücadelesindeki gerillalar Savunmayan kanadın zaten güvenliği sağlanamıyor devlet sözde var özde yok bölgede emniyet teşkilatı ve devlet asker zaten dağlarda Bir referandum yapalım dedik bölgede durum kepaze devlet seçim bile yaptıramıyor Bu saldırı kim yaptı kim karıştırdı ortalık karıştı şu oldu vah hasanım gitti şiwanım falan kaçmadır Televizyonda yapılan lugat arka fon müziği edebiyattır Gerçek olan bu halktır ve bu toprakları kazandılar üstünde rahatça özlük hakları talepleri karşılanmış bir biçimde yaşamak istiyorlar. Bu devlet verirse devlet çatısında örgüt verirse örgüt çatısında yaşarlar İnsanlardan çok stratejik düşünmeyi beklemek abes bence Dağdaki çoban dış güçleri italyayı almanyayı bilmez aysun kayacı dilinden oldu ama öyle Ne ister vatandaş Huzur ister Güven ister Özlük haklarını ister Çalışmak için iş ister Televizyonlarda gördüğü denizlere gitmek ister Ama malum gazete gibi türkiye türklerindir dersek ölen ölür kalan sağlarda günü gelince ölür ölmeye ve öldürmeye devam ederiz. Oyalama yapmasın devlette hükümette Az laf çok icraat 30 sene olmuş dayanacak gücü kaldımı ordaki insanların bilmiyorum ama benim karşıdan dayanacak gücüm kalmadı pek |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|